ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 2-2: Όρθιος στους «Ζωσιμάδες» με Μπάκιτς (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με γκολ των Ροσέρο και Κόντε στο πρώτο 20άλεπτο, αλλά ο Μπάκιτς του ΟΦΗ (2-2) «απάντησε» στο δεύτερο ημίχρονο και στέρησε βαθμούς από τους γηπεδούχους στη «μάχη» για την παραμονή.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες «μοιράστηκαν» από ένα ημίχρονο και στο φινάλε οι Κρητικοί απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μπάκιτς. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πέτυχε δύο τέρματα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα με τους Κέβιν Ροσέρο και Πέδρο Κόντε. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» δις με τον Μαυροβούνιο στο δεύτερο μέρος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «ξέφυγε» από τη ζώνη υποβιβασμού προσωρινά. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και… περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Βόλου με τον Άρη (25/02, 19:30, NS Prime), ενώ ο ΟΦΗ είναι στην 8η θέση με 24.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε σύστημα 4-3-3 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σούλη κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας και Κιάκος από τα δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή οι Ριένστρα, Τζίνο και Λιάσος. Τριπλέτα στην επίθεση με Τούτου, Πέδρο Κόντε και Ροσέρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας «κατέβασε» τον ΟΦΗ με σύστημα 4-2-3-1 και τον Μπάουμαν στα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαρινάκης, ενώ στο αριστερό ο Τοράρινσον. Δίδυμο στα στόπερ οι Βούρος και Λαμπρόπουλος. Στα χαφ οι Γκαγέγκος και Μπάκιτς. Στις πτέρυγες ο Μπάκου δεξιά, ενώ ο Ριέρα αριστερά. Μοναδικός προωθημένος για τους Κρητικούς ο Ισέκα και πίσω του ο Τοράλ.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Σκοράρει και… μοιράζει ο Ροσέρο

Πιεστικός ο ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ομιλήτες» στο 7′ «σπατάλησαν» σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Τοράλ με εξαιρετική μεταβίβαση έβγαλε τον Μπάκου σε θέση τετ α τετ με τον Σούλη, ο παίκτης των Κρητικών πλάσαρε και έστειλε την μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, ο Τούτου με εξαιρετική ενέργεια έβγαλε την κάθετη στον Ριένστρα, ο Ολλανδός γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Ροσέρο «έγραψε» το 1-0.

Στο 11′ ο Τούτου από θέση βολής προσπάθησε να διπλασιάσει τα γκολ του ΠΑΣ, αλλά ο Μπάουμαν έδιωξε εντωπωσιακά σε κόρνερ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στο 20′ έκανε το 2-0, ο Ροσέρο με σέντρα έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Πέδρο Κόντε και εκείνος σκόραρε το τρίτο του γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Στο 39ο λεπτό οι Κρητικοί «απείλησαν» με μονοκόματο σουτ του Ισέκα, αλλά ο Σούλης έδιωξε την μπάλα. Έτσι ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

«Έσωσε» τον βαθμό ο ΟΦΗ, «αυτοκτονία» για ΠΑΣ Γιάννινα

Διαφορετικό το δεύτερο μέρος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες». Αγνώριστοι ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ, οι δύο ομάδες δεν δημιουργήσαν καμία ευκαιρία στα πρώτα 20 λεπτά.

Στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στην πρώτη τους στιγμή στο δεύτερο μέρος. Ο Μπάκιτς με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη, ο οποίος καθυστέρησε να αντιδράσει.

Στο 79′ το πρώτο σουτ του Μπάκιτς σταμάτησε με τάκλιν ο Παντελάκης, η δεύτερη προσπάθεια του Μαυροβούνιου πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπάλαν στο σουτ του Μπάκιτς. Ο Μαυροβούνιος εκτέλεσε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το το 2-2.

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Η ταυτότητα του ματς:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ – 24η Αγωνισική της Stoiximan Super League.

Γήπεδο: Ζωσιμάδες.

Γκολ: 9′ Ροσέρο, 20′ Πέδρο Κόντε – 68′, 82′ Μπάκιτς.
Κίτρινες: 49 Λιάσος, 57′ Πέδρο Κόντε, 77′ Ριένστρα, 78′ Τζίνο – 60′ Τοράλ, 89′ Βούρος, 90+4 Μπάκιτς.
Κόκκινες: –
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος.
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος, Μιχαήλ Νιδριώτης.
4ος: Ευστάθιος Γκορτσίλας.
VAR: Ιωάννης Παπαπέτρου.
AVAR: Γιάννης Σπυρόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Παντελάκης, Λιάσος Α. (86′ Λεό), Ριένστρα (77′ Καραχάλιος), Τζίνο, Τούτου (90+2′ Ροζάλες), Σόρια, Ροσέρο (86′ Ντεμίρ), Πέδρο Κόντε (77′ Μπάλαν).

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Τζίμας, Σομποτσίνσκι, Τσαούσης.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (45′ Λουκάο), Τοράρισον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Γκαγέγκος (62′ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69′ Νέιρα), Ριέρα (45′ Φελίπε), Ισέκα (62′ Μοσκέρα).

Στον πάγκο έμειναν οι: Χριστογεώργος, Αμπάντα, Γκλάζερ, Αποστολάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.