Παναθηναϊκός: Έρχεται ραντεβού ανανέωσης με Κώτσιρα

Ο Γιάννης Κώτσιρας επιβεβαιώνει με τις εφετινές εμφανίσεις του πως παραμένει ένα πολύ σημαντικό «κομμάτι» του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Με την έλευση του Φατίχ Τερίμ, ο 31χρονος αμυντικός, ανέβασε ακόμη περισσότερο το βαθμό επιδραστικότητάς του στην ομάδα, υπηρετώντας με απόλυτη αφοσίωση όλα όσα του ζητάει ο Τούρκος τεχνικός και παίζοντας πολύ καλά όχι μόνο στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά ακόμη και σε θέσεις που δεν είχε αγωνιστεί στο παρελθόν, όπως αυτές του αμυντικού και του κεντρικού μέσου.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο του 2021, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο, στο «τριφύλλι» έχουν ήδη αποφασίσει να «δέσουν» τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείυ Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρουν πως έως την προσεχή Πέμπτη (29/2), ο Παναθηναϊκός θα καλέσει την πλευρά του Κώτσιρα για να συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου έως το 2026.

Σε μία διετή επέκταση της συνεργασίας τους, με ταυτόχρονη, σημαντική αύξηση των αποδοχών του, ως επιβράβευση της προσφοράς και της παρουσίας του στην ομάδα, με τον Κώτσιρα να έχει κερδίσει σε απόλυτο βαθμό το σεβασμό και την αναγνώριση όλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.