Ολυμπιακός: Απουσίες κόντρα στον Αστέρα!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών για το ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (25/02, 18.00, MC LIVE Novasports.gr).

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις μετά την πρόκριση στη φάση των “16” του UEFA Conference League, αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε αποστολή με απουσίες για το ματς με τους Αρκάδες. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ρέτσο, Ντόη, Άμπι και Ορτέγκα απ’ τα μετόπισθεν, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν απ’ τους μεσοεπιθετικούς οι Καρβάλιο, Ζέλσον και Ελ Αραμπί. Στο συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραραχθεί με αρκετές απουσίες, εξαιτίας των συνεχόμενων απαιτητικών παιχνιδιών, με τους Καμπράλ και Βέζο να προετοιμάζονται ακόμα και για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.