Άρης: Φουλάρει ο Φαμπιάνο, κάλεσμα Μορόν, Γκαρθία στον κόσμο

Ο Φαμπιάνο ανέβασε στροφές στη σημερινή (22/2) προπόνηση του Άρη - Λορέν Μορόν και Μανού Γκαρθία καλούν τους οπαδούς της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με Βόλο

Ο Φαμπιάνο είναι πολύ πιθανό να βάλει σοβαρή υποψηφιότητα να βρίσκεται στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Βόλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την ερχόμενη Κυριακή (25/2), για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ανέβασε στροφές σήμερα (22/2) στην προπόνηση κι έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και αρκετό καιρό, από τον αγώνα με την Κηφισιά εκτός έδρας και μετά, ο Φαμπιάνο ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Φαίνεται, όμως, ότι τις αφήνει πίσω του και επιστρέφει στη δράση. Αν συνεχίσει έτσι, μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον υπολογίζει ο Άκης Μάντζιος, έστω και για κάποιο χρονικό διάστημα, στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Άρη είναι ότι άλλα προβλήματα τραυματισμών παικτών δεν αντιμετωπίζει. Η σημερινή προπόνηση έγινε στο “Δασυγένειο” και το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, rondo game και παιχνίδι τακτικής. Αύριο, Παρασκευή 23/2, οι “κίτρινοι” θα κάνουν πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Κάλεσμα στους φιλάθλους

Στο μεταξύ, ο Άρης ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες του “Κλεάνθης Βικελίδης” για τους φίλους της ομάδας τρεις μήνες μετά την τελευταία φορά που συνέβη αυτό, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στις 26 του περασμένου Νοέμβρη. Ακολούθησαν τα κυβερνητικά μέτρα, που προέβλεπαν λουκέτο στα γήπεδα κι έτσι η έδρα των “κίτρινων” παρέμεινε κλειστή όλο αυτό το διάστημα.

Εν όψει της επιστροφής των φιλάθλων, οι Λορέν Μορόν και Μανού Γκαρθία απηύθυναν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της ΠΑΕ Άρης κάλεσμα στους οπαδούς να δώσουν και πάλι το παρών. “Αυτή την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Vamos Aris!”, είναι το σύντομο μήνυμα του Μορόν. Ο Μάνου Γκαρθία από την πλευρά του τονίζει στο δικό του μήνυμα: “Επιτέλους, μετά από τρεις μήνες και πάλι μαζί! Την Κυριακή σας περιμένουμε να είστε εκεί. Παλεύουμε για όλα, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ας το κάνουμε μαζί! Πάμε Αρειανάρα!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.