Δέλλας: «Θα πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται περήφανος για αυτή την ομάδα»

Όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ.

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, φάνηκε άκρως ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μετά την επικράτηση με 4-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ντεμπούτο: «Πριν πω κάτι για το παιχνίδι θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή. Μας βοήθησε εκεί που χρειαζόμασταν κοντά μας. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και διαχειριστήκαμε πολύ καλά το δεύτερο. Μέσα σε λίγες ημέρες τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πλήρως σε δυο-τρία πράγματα που ζητήσαμε. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι πάρα πολλή ακόμα, δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα, η ομάδα έχει μεγάλη δυναμική, μία ιστορική ομάδα, όπως είπα θα πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να αισθάνεται περήφανος για αυτή την ομάδα».


Για το αν είναι ιδανικό δείγμα το σημερινό παιχνίδι προς την αγωνιστική και ψυχολογική κατεύθυνση που επιθυμεί: «Το ψυχολογικό κομμάτι είναι κάτι που από μόνο του μία αλλαγή προπονητή φέρνει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα είδα κάποια πράγματα που μου δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβω ότι οι παίκτες αντιλαμβάνονται γρήγορα ότι έχουν ποιότητα, έχουν εμπειρίες και θεωρώ πως μέσα από την καθημερινή δουλειά να βελτιώνουμε καθημερινά στοιχεία που θέλουμε από την ομάδα. Ο χρόνος που είχαμε ήταν πάρα πολύ λίγος, αλλά με αυτά που είδα σήμερα σε αυτά που ζητήσαμε δεν μπορώ να μην είμαι χαρούμενος και αυτό οφείλεται στους παίκτες αποκλειστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.