Άρης: Ετοιμάζεται για επιστροφή ο Ζαν Ζουλς (videos)

Μετά από 38 ημέρες, ο Ζαν Ζουλς Εμβοντό ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση - Εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο οι Φαμπιάνο και Τζούρασεκ

Το δεύτερο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας του Ζαν Ζουλς Εμβοντό την τρέχουσα σεζόν, λόγω τραυματισμού, φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του. Μάλιστα, ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος ετοιμάζεται για επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έστω και για λίγα λεπτά, στον ερχόμενο αγώνα του Άρη στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο (17/1), στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ζαν Ζουλς, θυμίζουμε, είχε μείνει εκτός επίσημων αγώνων του Άρη για πρώτη φορά το διάστημα από 27 Σεπτεμβρίου έως 11 Νοεμβρίου, δηλαδή επί ενάμιση μήνα. Είχε τραυματιστεί στο γόνατό του και χρειάστηκε χρόνο να επανέλθει. Στις 10 του περασμένου Ιανουαρίου, στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, λίγο κόντεψε να σκοράρει με εκπληκτικό σουτ με εξωτερικά φάλτσα, όμως, στη συνέχεια, από την υπερπροσπάθεια, έπεσε στο έδαφος και ξέσπασε σε λυγμούς από τον πόνο στο πόδι.

Έκτοτε ο Καμερουνέζος μέσος έμεινε στα πιτς. Χθες και σήμερα (15/2), όμως, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των “κίτρινων” κι αυτό δείχνει ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει. Αν ο Άκης Μάντζιος τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο, θα έχει κλείσει 38 ημέρες αυτή τη φορά εκτός δράσης. Αν δεν τον χρησιμοποιήσει, τότε ο χρόνος αγωνιστικής αποχής θα παραταθεί.

Στο μεταξύ, από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που έγινε το πρωί στο “Δασυγένειο”, απουσίασαν εκ νέου οι Νέβεν Τζούρασεκ και Φαμπιάνο Λέισμαν. Και οι δύο ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή τους ακόμη και στην αποστολή, που θα ανακοινωθεί αύριο, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά τη σημερινή προπόνηση, οι “κίτρινοι” ανέβασαν στο λογαριασμό τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται και ο νεοφερμένος Καρίμ Ανσαριφάρντ να γνωρίζει διά ζώσης τα προπονητικά γήπεδα στο “Δασυγένειο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.