Κ19 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή!

Τέσσερα γκολ και ισοπαλία στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το ντέρμπι «αιωνίων» του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι (2-2), στο ντέρμπι «αιωνίων». Οι «πράσινοι» φιλοξένησαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» τους Πειραιώτες για το πρωτάθλημα της Super League Κ19.

Προβάδισμα στο ματς πήρε το «τριφύλλι» με τον Τιάγκο Ρομάνο να σκοράρει στο 16ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 39′ με εύστοχο πέναλτι του Μπάκουλα, αλλά και το υπέροχο πλασέ του Καρανάτσιου στο 55ο λεπτό.

Στο 90′ ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με τον Δουβίκα και «έσωσε» το βαθμό της ισοπαλίας. Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού παρακολούθησε το προπονητής της ανδρικής ομάδας, Φατίχ Τερίμ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Κοκάκης, Διαμαντής (46’ Δουβίκας), Νικολετόπουλος, Πιτσώτης, Συμεωνίδης (46’ Μπρέγκου), Ρομάνο, Σπαθάρης (72’ Ορμενάι), Λάζαρης, Καλοσκάμης (65’ Βαγιαννίδης), Γεωργουλάκης (65’ Νότας).

Ολυμπιακός: Έξαρχος, Κουτσογούλας, Ντάμα, Κωστούλας, Πλιώνης (33’ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (33’ Πρεκατές), Μπάκουλας (83’ Τουφάκης), Χαραλαμπόγλου (90’+1’ Λόλης), Καρανάτσιος (83’ Χρήστου), Αλαφάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.