Έσε: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Μονόδρομος η νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό (04/02, 21:00, MC Novasports.gr), δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πανηγυρίσει αυτός αυτή τη φορά: Νομίζω πως το μόνο που έχει σημασία σχετικά με τα προηγούμενα είναι πως πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και το πώς παίζει η κάθε ομάδα. Κατά τα άλλα πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και το μόνο που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και για αυτό δουλεύουμε.

Για το αν το θεωρεί τελικό: Όλα τα παιχνίδια για μας, ειδικά από εδώ και πέρα, είναι πάρα πολύ σημαντικά. Έχουμε συνειδητοποιήσει πως πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Ναι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό γιατί εκτός των άλλων πρόκειται και για ένα ντέρμπι και ξέρουμε πόσο θέλει ο κόσμος μας να φύγουμε νικητές. Ωστόσο όλα τα ματς για μας από δω και πέρα είναι εξαιρετικά σημαντικά και γι αυτό πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να κερδίζουμε.

Για το τι έχει αλλάξει ο νέος προπονητής: Είναι λογικό όλοι οι προπονητές να δουλεύουν και να θέλουν να προσφέρουν πράγματα. Αυτό συμβαίνει και τώρα και πραγματικά ο καινούργιος μας προπονητής προσφέρει πολλά στην ομάδα και σε μένα και στους συμπαίκτες μου. Σε ότι με αφορά κάποιες φορές μου ζητάει να παίζω λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο, όμως στα δύο τελευταία με ήθελε πιο κοντά στην άμυνα, ανάλογα και με το ποιος βρίσκεται δίπλα μου. Οι συμβουλές είναι χρήσιμες και όλοι προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητάει και αυτό φαίνεται και στα τελευταία αποτελέσματα.

Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται: Μου αρέσει πιο πολύ να παίζω στη θέση «6», ωστόσο μπορώ να αποδώσω καλά όπου ζητήσει να παίξω ο προπονητής μου. Εξαρτάται από πλάνο που έχει ο προπονητής σε κάθε παιχνίδι και το τι σκέφτεται για την κάθε θέση. Εγώ ακολουθώ πάντα τις συμβουλές και τις οδηγίες του προπονητή για να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα από οποιαδήποτε θέση χρειαστεί.

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.