Μπακασέτας: “Παίξαμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ…” (video)

Ο Τάσος Μπακασέτας έδωσε τη δική του εξήγηση για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα σήμερα (28/1) από τον ΠΑΟΚ - Τι δήλωσε για τη συνέχεια της σεζόν και το δικό του στόχο στους "πράσινους"

Ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα με γκολ για τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, όμως, αυτό δεν στάθηκε αρκετό να δώσει βαθμό ή βαθμούς σήμερα (28/1) στους “πράσινους” στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διεθνής μέσος μετά τη λήξη του αγώνα έδωσε, στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε στον Γιώργο Αργυρόγλου στη NOVA, τη δική του εξήγηση για την ήττα, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια της σεζόν, όπως και για το δικό του στόχο με το “τριφύλλι”.

Αρχικά είπε: “Θα μπορούσαμε να έχουμε αξιοποιήσει ευκαιρίες και να πάρουμε κάτι. Παίξαμε, όμως, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Μάς βρήκαν ανοικτούς στην κόντρα, πέτυχαν γκολ και πήραν το παιχνίδι”.

Και πρόσθεσε: “Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να τα διαχειρίζεσαι όλα. Οι ομάδες έχουν καλές και κακές περιόδους”.

Για τον αγώνα σχολίασε: “Λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ό,τι λάθη βρίσκει ο ΠΑΟΚ τα τιμωρεί. Κοιτάμε το επόμενο ματς. Όπως και την περασμένη σεζόν, το ματς ήταν αμφίρροπο. Είναι πολύ ωραίο που παίζονται τα ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι εδώ για το πρωτάθλημα! Βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα θα φανούν στις επόμενες αγωνιστικές”.

Και κατέληξε: “Δεν είμαι αρμόδιος να πω πολλά για το παιχνίδι και δεν θα κάνω κριτική στον προπονητή. Είπα αυτά που είδα στο ματς. Με τον Τάισον δεν έγινε κάτι στη φάση του πέναλτι. Ήθελα να του εξηγήσω πως μου έκανε πέναλτι. Είπαμε κάποια… γαλλικά, αλλά δεν έγινε κάτι περισσότερο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.