Γρηγορίου: “Φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό, αλλά…” (video)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, σχολίασε θετικά την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό σήμερα (28/1) στο "Γ. Καραϊσκάκης" - Τι δήλωσε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας

Θετική είναι η εικόνα που αποκόμισε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Γρηγορίου, σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια της ομάδας του σήμερα (28/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “μπλε” μπορεί να ηττήθηκαν, όμως, ο Έλληνας τεχνικός έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Δήλωσε αρχικά στην Cosmote μετά το τέλος του αγώνα: “Συγχαρητήρια στα παιδιά! Φέραμε σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις. Μάλιστα, είχαμε από μία φάση οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι. Δεν τα παρατήσαμε. Καταφέραμε να είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Μπορούσαμε να πάρουμε και τον βαθμό της ισοπαλίας ακόμη”.

Για να καταλήξει: “Είμαι ικανοποιημένος! Τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Είχαμε πει μετά το γκολ πως πρέπει να έχουμε το ίδιο τέμπο στον αγώνα. Κάτι που κάναμε και κερδίσαμε το πέναλτι. Μετά το 2-0 δεν παρατήσαμε το παιχνίδι”.




Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε για τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα: “Ήδη είναι μαζί μας ο Ροζάλες. Έρχεται και ένας κεντρικός αμυντικός για εργομετρικά και εξετάσεις. Κοιτάμε άλλες δύο μεταγραφές. Πρόκειται για έναν αριστερό μπακ και έναν winger”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.