Ολυμπιακός: “Ενδιαφέρον για Γέρι Μίνα” (video)

Δημοσιεύματα απ' την Ιταλία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Γέρι Μίνα της Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και στα ονόματα των Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο και Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντσο, προστέθηκε εκείνο του Γέρι Μίνα. Ο 29χρονος Κολομβιανός στόπερ αγωνίζεται στη Φιορεντίνα απ΄ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει πείσει τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο κι έτσι μέχρι στιγμής μετράει 7 συμμετοχές. Ο ίδιος επιθυμεί ν’ αλλάξει άμεσα ποδοσφαιρικό περιβάλλον και το tuttomercato αναφέρει πως βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, καθώς το προφίλ του ταιριάζει με τον παίκτη που αναζητεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Να σημειώσουμε πως ενδιαφέρον για τον Μίνα έχει εκδηλώσει και η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στην οποία αγωνίζεται ο Κάρμο. Μάλιστα άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αν η Πόρτο αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, τότε οι “Δράκοι” θα προχωρήσουν στην παραχώρηση του Κάρμο με μορφή δανεισμού. Έτσι μοιάζει να δημιουργείται ένα παράλληλο ντόμινο μεταξύ των συλλόγων, στο κυνήγι της βέλτιστης επιλογής για το κέντρο της άμυνας.

Ο Μίνα έχει αγωνιστεί σε Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, Εβερτον, Παλμέιρας, Ντεπορτίβο Πάστο και Μπαρτσελόνα, μετρώντας 296 συμμετοχές, 31 γκολ και 7 ασίστ , ενώ είναι 43 φορές (7 γκολ) διεθνής με την Κολομβία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.