Λαμία – Κηφισιά 4-1: Ήταν καλύτερη και πήρε αυτό που της άξιζε (highlights)

Καταιγιστική η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, επικράτησε με 4-1 την Κηφισιά.

Ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με το πρώτο μεταξύ τους ματς την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League να λήγει ισόπαλο (1-1, 27/9/23).

To πρώτο ημίχρονο άνηκε στη Λαμία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κερδίζοντας δύο απανωτά κόρνερ στο 9′ λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε την πρώτη της στημένη φάση και με κοντινό πλάσε του Λαντρ ύστερα από κεφαλιά του Τεσέιρα έκανε το 0-1.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου δεν άργησαν να αντιδράσουν και έχασαν την πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία με τον Καρλίτος στο 15′ λεπτό να σημαδεύει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου. Οχτώ λεπτά αργότερα όμως στο 23‘, ο Σιμόν με ξερό αριστερό σουτ εκτός περιοχής και με την μπάλα να αλλάζει πορεία στα πόδια του Τεσέιρα, έφερε το ματς στα ίσια 1-1. Η Λαμία συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και η πίεση που ασκούσε απέδωσε καρπούς. Ο Ρουμπέν Μαρτίνεζ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ύστερα από κεφαλιά του Ακούνια και νίκησε στο τετ α τετ τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς για να δώσει το προβάδισμα (2-1) στους γηπεδούχους στο 39‘.

Την πλήγωσαν τα λάθη της

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 56΄ λεπτό, ο Καρλίτος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πέιου και πέτυχε το 3-1. Τα λάθη των παικτών του Νίλσεν ήταν καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων έδωσε ο Μάλτσι ο οποίος ήρθε από τον πάγκο, σκόραρε στο 87‘ και έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα του σκορ.

Συνθέσεις:

Λαμία: (Βόκολος), Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (Τερεζίου 90+1′), Τζανδάρης, Νούνιες (Στάνκο, 84′), Μαρτίνεθ (Τόσιτς, 70′), Ακούνια (Σίντκλεϊ, 70′), Καρλίτος (Μάλτσι, 84′)

Κηφισιά: (Νίλσεν), Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (Σάντος, 47′), Γκόμπελιτς, Λαντρς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (Σολόα, 61′), Ιπαλίμπο (Ίλιεβ, 81′), Τεσέιρα, Τετέι, Μπιφούμα, Οζέγκοβιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.