Ντραγκόφσκι: «Επέλεξα τον Παναθηναϊκό για τον Τερίμ» (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπαρτολομίει Ντραγκόφσκι κατά την άφιξη του Πολωνού κίπερ στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό.

Τα τυπικά για την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του Μπαρτολομίει Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός κίπερ «πάτησε» ελληνικό έδαφος και στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του. Στις πρώτες του δηλώσεις ο 26χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο νταμπλ, αλλά και τον προπόνητη του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την έλευση του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις»

Για τον Φατίχ Τερόμ: «Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Για το νταμπλ: «Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Για την εμφάνιση του και την πράσινη φανέλα: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο κι ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.