ΑΣ ΠΑΟΚ: “Ιστορική μέρα για τη μεγάλη οικογένειά μας!”

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για το νέο αθλητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας - Κατσαρής: "Θα αποτελέσει την αμαξοστοιχία του συλλόγου!" - Δήμαρχος Θέρμης: "Θα συμβάλλουμε στην κατασκευή με όποιον τρόπο μπορούμε"

Ιστορική για ολόκληρο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της τη σημερινή (19/1) ημέρα η διοίκηση του “ασπρόμαυρου” ΑΣ. Κι αυτό, λόγω του αγιασμού και της θεμελίωσης του νέου αθλητικού κέντρου της ποδοσφαιρικής ομάδας του “Δικέφαλου”, που τελέστηκαν στο χώρο, όπου ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε 150 στρέμματα για την κατασκευή αυτού του εμβληματικού έργου, στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Μία ιστορική μέρα ξημέρωσε για την μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς σήμερα (19/01) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη Θέρμη. 

Το παρών από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ έδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Αθανάσιος Καπετανάκης, το μέλος του Δ.Σ., κ. Θεολόγος Μπεκιάρης, ο Γενικός Αρχηγός Υγρού Στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο έφορος του Μπάσκετ γυναικών, κ. Βασίλης Αγγελίδης, και ο έφορος του Σκάκι, κ. Σάββας Μάτσας”.

Κατσαρής

Μετά την σημερινή τελετή, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, δήλωσε: “Κατ’ αρχάς, να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχό μας, Ιβάν Σαββίδη, καθώς για άλλη μια φορά υλοποιεί μία από τις υποσχέσεις του. Το αθλητικό κέντρο είναι πλέον γεγονός. Αυτό θα είναι η αμαξοστοιχία της ομάδας μας. Και όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά αυτό το αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες για όλη την Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τέτοιες στιγμές θέλω να τις ζήσουμε το δυνατόν συντομότερα, εγκαινιάζοντας και το νέο γήπεδό μας στην Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ, μετά το αθλητικό κέντρο εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο της Τούμπα, τότε θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη!”

Παπαδόπουλος: “Είμαστε δίπλα στον ΠΑΟΚ!”

Η έκταση που θα ανεγερθεί το νέο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην περιοχή του Δήμου Θέρμης. Ο δήμαρχος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, τόνισε μετά τη σημερινή τελετή την αξία που έχει για όλη την περιοχή, την οποία διοικεί, η κατασκευή του έργου αυτού, όπως και ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ στις παράλληλες ενέργειες που απαιτούνται.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος: “Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος! Ευοδώθηκε τελικά μια προσπάθεια χρόνων. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, επειδή αποφάσισε να εγκαταστήσει το προπονητικό κέντρο του συλλόγου στην περιοχή του Δήμου Θέρμης. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα έναν άνθρωπο, που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιλογή. Δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και έναν τοπικό παράγοντα, τον Κώστα Μπαλαμπάνη, ο οποίος βοήθησε και διευκόλυνε να αγοραστεί αυτή η έκταση.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ άλλαξε σχεδιασμό συνολικά, για να γίνει μια μεγάλη, σύγχρονη και ευρωπαϊκή ομάδα, κάτι που απαιτεί και σύγχρονες υποδομές. Εμείς, ως δημοτική αρχή, θα συμβάλλουμε στη συνέχεια και με όποιον τρόπο μπορούμε. Κυρίως, στην αλλαγή χρήσεων, έτσι ώστε να μπορούν να υλοποιηθούν τα σχέδια του ιδιοκτήτη της ομάδας”.

Και συνέχισε, κάνοντας αναφορά στις μελλοντικές ενέργειές του: “Μιας και ο περιφερειάρχης είναι σήμερα εδώ, ο οποίος έχει επίσης πολλή δουλειά στη συνέχεια, του ζητάω δημόσια να διασυνδεθεί αυτός ο χώρος με την Λεωφόρο Μουδανίων, έτσι ώστε να έχει άμεση πρόσβαση, κάτι που θα αναβαθμίσει συνολικά τη λειτουργία αυτού του χώρου. Είναι μια πολύ σημαντική επένδυση. Θα γίνουν σοβαρές εγκαταστάσεις, προπονητήρια, κολυμβητήρια, εγκαταστάσεις φιλοξενίας ομάδων, κέντρο εργομετρικών.

Αυτό θα εξυπηρετήσει, όχι μόνο τους αθλητές του ΠΑΟΚ, αλλά και όλη την πόλη. Σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του Δήμου για την διπλανή έκταση των 220 στρεμμάτων, όπου θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί η αθλητική χρήση, νομίζω ότι αυτός ο χώρος σε δέκα χρόνια θα συγκεντρώνει όλα τα αθλητικά γεγονότα της Θεσσαλονίκης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.