Ο Θεοδωρίδης για το ματς με τον ΠΑΟΚ (video)

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν κόσμια συμπεριφορά στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Όπως υπογράμμισε, στην κάμερα του Novasports, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Επίσης, τόνισε πως το συγκεκριμένο ντέρμπι δεν είναι «πόλεμος».


Χαρακτηριστικά, ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε στον Νίκο Γαβαλά: «Θέλω να πω κάτι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να καταλάβει την τετάρτη πως είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι. Εγώ προσωπικά τα ντέρμπι δεν θα φοβάμαι, ποτέ δεν τα φοβόμουν. Αυτά με τις μικρές ομάδες φοβάμαι γιατί είναι πάντα ντέρμπι. Τα ντέρμπι που πρέπει ο Ολυμπιακός να παίξει σαν Ολυμπιακός, είμαι σίγουρος ότι θα παίξει και οι παίκτες του θα μπολιαστούν και θα παίξουν. Εμείς θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο, λέξη “εκδίκηση” δεν υπάρχει».


Στη συνέχεια, ο Θεοδωρίδης συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν μας συμφέρει να μην παίξουμε ποδόσφαιρο, να παρασυρθούν οι φίλαθλοι και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα. Πρέπει να παιχθεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, μεγάλη ομάδα, καταξιωμένη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, ούτε με φωτοβολίδες να κερδίζονται παιχνίδια, ούτε ο πρόεδρός μου να μπαίνει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να τρομοκρατεί τον διαιτητή του αγώνα. Παρόλο που μας λένε γαύρος, εγώ είμαι εναντίον των γαύρων και αυτών που έγιναν σε κάποιο μέρος και ξέρετε τι εννοώ. Αυτά θα λείψουν, θα φωνάζουν όλοι Ολυμπιακός και θα είναι κόσμιοι. Ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλη ομάδα, που μόνο με ποδόσφαιρο, θέλει να κερδίζει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα και όχι με πολέμους. Για αυτό παρακαλώ τους φιλάθλους μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δείξουν το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.