Άρης: Με Κουέστα, Βερστράτε κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Χούλιαν Κουέστα επανέρχεται στην αποστολή του Άρη μετά από απουσία ενός αγώνα και ο Μπίργκερ Βερστράτε μετά από σχεδόν ένα μήνα, για να ενισχύσουν την ομάδα τους στον αυριανό (17/1) επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Με δύο σημαντικές επιστροφές στην αποστολή της ομάδας θα υποδεχτεί αύριο (17/1) ο Άρης την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο του μεταξύ των δύο αντιπάλων επαναληπτικού για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Άκης Μάντζιος θα έχει στη διάθεσή του τον Χούλιαν Κουέστα, αλλά και τον Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο Κουέστα έλειψε από το προηγούμενο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό (14/1) για το πρωτάθλημα, λόγω ενοχλήσεων μετά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ, στην “Αγιά Σοφιά” (10/1). Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι κανονικά διαθέσιμος. Ο Βερστράτε έλειψε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για περίπου ένα μήνα, καθώς τελευταία φορά που έκανε συμμετοχή ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, για 1′ λεπτό κόντρα στη Λαμία.

Εκτός αποστολής ο Άκης Μάντζιος άφησε τους Jean Jules Mvondo και Rupp, που είναι τραυματίες, τους Pardo και Fran Velez, που είναι ανέτοιμοι, καθώς και τους Menendez, Matarrita, Pavicic, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλο, Δεληζήση και Κυριαζή.

Στην αποστολή, ο προπονητής του Άρη πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτη, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδη, Παναγίδη, Αγοραστό.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.