Άρης: Με νέες μεταγραφές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Pic)

Γιάννης Φετφατζίδης και Λίντσεϊ Ροζ ενσωματώθηκαν πριν μερικές μέρες στo ρόστερ του Άρη, με τον Άκη Μάντζιο να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με τις δύο χειμερινές του μεταγραφές η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τόσο τον Γιάννη Φετφατζίδη, όσο και τον Λίντσεϊ Ροζ στην αποστολή παρά το γεγονός πως βρίσκονται μόνο μερικές μέρες στις προπονήσεις των “κίτρινων”.

Στην αποστολή βρίσκεται μετά από σχεδόν εννέα μήνες απουσίας και ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο, ενώ εκτός έμειναν οι έντεκα παίκτες μεταξύ αυτών και ο Χριστοδουλόπουλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (07/01), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βέλεθ, Βερστράτε (τραυματίες), Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.