Monday F.C. Στιγμές 2023: Ο “Στρατηγός” του ΠΑΣ σε μια συναρπαστική αφήγηση (video)

O Αργεντινός, Χουάν Ενρίκε Μοντέζ, ο πρώτος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα σε συμμετοχές μίλησε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο για την ομάδα που έγινε ο “Άγιαξ της Ηπείρου”.

O Αργεντινός, Χουάν Ενρίκε Μοντέζ, ο πρώτος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα σε συμμετοχές μίλησε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο για την ομάδα που έγινε ο “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Ηταν ένα καθηλωτικό ταξίδι στον χρόνο μαζί με τον 76χρονο, Χουάν Ενρίκε Μοντέζ. Ένας από τους Αργεντινούς που έγραψαν μεγάλη ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και καθιέρωσαν την προσωνυμία “Άγιαξ της Ηπείρου” για την ηπειρωτική ομάδα, μίλησε στην εκπομπή “Monday F.C.” για τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο επονομαζόμενος “Στρατηγός”, ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές -με 231- στην ιστορία του ΠΑΣ πήγε στην ηπειρωτική ομάδα στις αρχές του Ιουνίου… “φρεσκοπαντρεμένος”. Κι όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, ούτε…. γαμήλιο πάρτι δεν πρόλαβε να κάνει στην Αργεντινή. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα και με την οικογένειά του, ένιωσε πατρίδα -και- την Ελλάδα. Ο “Στρατηγός” μιλώντας -φυσικά- στα ελληνικά αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου που συνεχίζεται και σήμερα και δεν περιορίζεται μόνο εκείνα τα 10 χρόνια που έπαιξε μπάλα στον ΠΑΣ Γιάνννινα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.