Στη Μαδρίτη για την Ρεάλ ο Άλβες, το ευχαριστώ στην ΑΕΚ (Pic)

Ο Μπρούνο Άλβες βρέθηκε στη Μαδρίτη λόγω της συμμετοχής του σε φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ θρύλων της Πόρτο και της Ρεάλ στο Μπερναμπέου και ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες θα συμμετέχει στις 23 Μαρτίου σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των θρύλων της Πόρτο και αυτών της Ρεάλ Μαδρίτης για φιλανθρωπικό σκοπό και για τον λόγο αυτό τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη Μαδρίτη.

Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης της Πόρτο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης τις προηγούμενες ημέρες, όπου συναντήθηκε με παλιότερους συμπαίκτες του, αλλά και τον πρόεδρο της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει! Πρώτα θέλω να πω ευχαριστώ στον σύλλογο μου, την ΑΕΚ, που με εξουσιοδότησε να είμαι παρών και έτσι μπορώ να εκπροσωπώ το όνομα της ΑΕΚ όπου κι αν πάω. Θέλω επίσης να πω ευχαριστώ στην Πόρτο που με προσκάλεσε και θα την εκπροσωπήσω σε αυτή τη μεγάλη στιγμή και το σημαντικό παιχνίδι θρύλων και επίσης ευχαριστώ την Ρεάλ Μαδρίτης για το θερμό καλωσόρισμα στις εγκαταστάσεις της. Είμαι ευγνώμων για όλο το ταξίδι ήταν τιμή μου που ήμουν εκεί .Σας περιμένω όλους στο Estadio Santiago Bernabeu στις 23 Μαρτίου 2024 για αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι θρύλων μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρο», έγραψε ο Αλβες στο Instagram.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.