Λίβερπουλ: Ποιος θα πάρει στους ώμους του την αριστερή πλευρά;

Aτυχία για τη Λίβερπουλ, με τους δύο αριστερούς της μπακ, να είναι νοκ - άουτ για σημαντικό διάστημα με τραυματισμούς στον ώμο!

Aρχικά, τον περασμένο Οκτώβριο, οι «ρεντς» έχασαν τον βασικό τους στη συγκεκριμένη θέση, Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο με την Εθνική του και έκανε χειρουργείο. Η επιστροφή του αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο.

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε τη θέση του Σκωτσέζου και ήταν μόνιμα βασικός, μέχρι το παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου υπέστη και αυτός σοβαρό τραυματισμό, συγκεκριμένακάταγμα κλείδας, μετά από μία σύγκρουση με τον Σάκα.

Ο Έλληνας διεθνής μπορεί να μείνει τρεις μήνες εκτός και πλέον ο Κλοπ πονοκεφαλιάζει για τη θέση του αριστερού μπακ, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Ρόμπερτσον.

Στο ματς με τους «κανονιέρηδες», το κενό του Τσιμίκα κάλυψε (επιτυχημένα) ο Τζο Γκόμεζ, παίζοντας σε μία ασυνήθιστη θέση, καθώς αγωνίζεται ως στόπερ, ή δεξί μπακ.

Στο ρόστερ των «ρεντς», υπάρχει πλέον μόνο ένας καθαρόαιμος αριστερός μπακ, ο 19χρονος Λουκ Τσέιμπερς, ο οποίος δεν έχει συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας παίξει φέτος μόνο στο Εuropa League και το Λιγκ Καπ.

Ο Κλοπ, καλείται να βρει άμεσα λύση, καθώς ακολουθεί το ματς της Boxing Day στην έδρα της Μπέρνλι, για τη 19η Αγωνιστική της Premier League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.