Κουλιεράκης: «Να βγει ο ΠΑΟΚ στο Champions League»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και μίλησε για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Στόχος του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και των συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ η «έξοδος» των «ασπρόμαυρων» στο Champions League την ερχόμενη χρονιά.

Παράλληλα ο Χανιώτης αμυντικός αναφέρθηκε στην πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, ενώ τέλος σχολίασε τα μεταγραφικά «σενάρια».

Αναλυτικά η συνέντευξη στο «GO HANIA»:

Για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα ήθελα να κατακτήσω ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ. Από μικρός που είμαι στις Ακαδημίες το ονειρεύομαι αυτό. Η Ευρώπη είναι σημαντική για μας. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά φέτος και να βγει η ομάδα στο Champions League -γιατί όχι- δεν έχει βγει ποτέ στην ιστορία της, οπότε αυτά τα δύο πράγματα».

Για την Τούμπα: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκομαι σ’ έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε γεμάτη Τούμπα μπροστά σε τόσο κόσμο, που αγαπάει την ομάδα, ζει για την ομάδα και είναι ακόμη πιο όμορφο όταν καταλαβαίνεις την αγάπη του κόσμου και αυτό σε βοηθά να βγαίνεις στο γήπεδο, παίζοντας καλύτερα. Σου δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».

Για το εθνόσημο: «Νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν Ελληνα ποδοσφαιριστή ν’ αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος ασχέτως αν παίζεις βασικός ή όχι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να βρίσκομαι σε νεαρή ηλικία στο βασικό σχήμα στο ματς με την Ολλανδία. Ασχέτως αποτελέσματος έγινε μια μεγάλη προσπάθεια σ’ εκείνο το ματς και το ευχαριστήθηκα πολύ. Και στο παιχνίδι με τη Γαλλία είχαμε μία καλή εμφάνιση. Εχουμε δείξει ότι τα τελευταία χρόνια η Εθνική κάνει άλματα προόδου και εννοείται ότι πάμε τον Μάρτιο με στόχο την πρόκριση στο Euro»

Για τα μεταγραφικά: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν δημοσιεύματα, αλλά προσωπικά δεν ξέρω κάτι επίσημο. Κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να παίξω σε μία ευρωπαϊκή ομάδα, είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να πάει σ’ έναν μεγάλο σύλλογο στην Ευρώπη. Από ‘κει και πέρα αυτή τη στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ και ό,τι να είναι θα γίνει στο μέλλον», ξεκαθάρισε ο νεαρός άσος του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.