Ολυμπιακός: Το αφρικανικό αίνιγμα που απασχολεί τον Καρβαλιάλ (videos)


O Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε τον Ολυμπιακό τρεις… στροφές πριν την ολοκλήρωση του 2023, καθώς κάθισε στον προπονητικό θώκο έχοντας μπροστά του τα κρίσιμα ματς με Μπάτσκα Τόπολα, Πανσερραϊκό και Ατρόμητο. Έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο απ’ τα τρία βήματα με την επικράτηση 5-2 επί της σέρβικης ομάδας, που έστειλε τον Ολυμπιακό στο Conference League, ο Καρβαλιάλ θέλει να πραγματοποιήσει το απαιτητικό 2/2 κόντρα σε Πανσερραϊκό και Ατρόμητο. Αμφότερα τα παιχνίδια είναι εκτός έδρας (θα μεταδοθούν απ’ τα κανάλια Novasports). To θετικό φινάλε στη χρονιά είναι πολύ σημαντικό, καθώς ακολουθεί ξεκίνημα στο 2024 με ντέρμπι στο άδειο Καραϊσκάκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει κατά νου πως είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ χωρίς δύο απ΄τα σημαντικότερα γρανάζια του “ερυθρόλευκου” ρόστερ. Ο Μαντί Καμαρά και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι πολύ πιθανό να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το οποίο θα διεξαχθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού απ’ τις 13 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως ο Καρβαλιάλ θα στερηθεί τον δεύτερο (Καμαρά με 1.782 λ.σ. πίσω απ’ τον Πασχαλάκη) και πέμπτο (Ελ Κααμπί με 1.493 λ.σ.) σε λεπτά συμμετοχής παίκτς του ρόστερ. Ο Μαροκινός φορ είναι με το 1,5 πόδι στην επίσημη κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, που θα μπει με υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση, καθώς έρχεται απ’ την εκπληκτική κούρσα στο παγκόσμιο κύπελλο.

Η άλλη περίπτωση απουσίας είναι εκείνη του Μαντί Καμαρά. Ο μέσος απ’ τη Γουινέα τα έχει σπάσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κάμπα Ντιαβαρά, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει βήματα και απ’ τις δύο πλευρές και κυρίως απ’ την ομοσπονδία της χώρας, ώστε να γεφθρωθεί το χάσμα, το οποίο στερεί απ’ τη Γουινέα μια πολύτιμη μονάδα. H τελευταία εμφάνιση του Καμαρά με την εθνική ομάδα της χώρας του ήταν στις 21 Οκτωβρίου του 2021 σε μια ήττα απ’ το Μαρόκο, για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Από εκεί και πέρα ο Καμαρά έχει μείνει στον “πάγο”, όμως είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα, εν όψει της σημαντικής αφρικανικής διοργάνωσης.

Αν ταξιδέψουν για την Ακτή Ελεφαντοστού οι δύο παίκτες, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καλύψει τις απουσίες εσωτερικά ή με νέες αφίξεις. Ήδη απ’ τις αρχές Νοεμβρίου έχει προκύψει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για παίκτες που θα αφιχθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μεταξύ των οποίων κεντρικός επιθετικός και αμυντικός μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.