Ολυμπιακός: Ποιοι θα προσπαθήσουν να μπουν στο… οπτικό πεδίο του Καρβαλιάλ (videos)

O Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ήδη αναπτύξει την πρώτη του εικόνα για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Super League, μπορεί ν’ αποτέλεσε τροχοπέδη για την αγωνιστική εξέλιξη της κούρσας, ωστόσο παράλληλα αποτέλεσε ένα χρήσιμο διάστημα για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε ορισμένα 24ωρα ώστε να δει τους ποδοσφαιριστές του σε προπονητική δράση και να διαμορφώσει καλύτερη εικόνα για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη θα συναντήσει την Μπάτσκα Τόπολα στο Φάληρο στο ματς της 6ης, τελευταίας και καθοριστικής αγωνιστικής σχετικά με τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής περιπέτειας. Εκεί ο Καρβαλιάλ δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, καθώς το ρόστερ έχει διαμορφωθεί βάσει της λίστας της UEFA, ενώ δεν πρόκειται για ένα ματς που σηκώνει ένα “σοκ” σε ό,τι αφορά τις επιλογές του προπονητή. Εκεί ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τη “δουλειά” και να προχωρήσει στην επόμενη ημέρα με περισσότερη ηρεμία και περισσότερες προοπτικές.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει ορισμένους παίκτες, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν βρέθηκαν ποτέ στις επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Πρώτος και καλύτερος ο Ιβάν Μπρίνιτς, ο οποίος ήρθε με δάφνες απ’ τη Μάριμπορ και σε “θεωρητικά” αγωνιστική ετοιμότητα, ωστόσο μπήκε στον πάγο και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Παράλληλα τον είδαμε ελάχιστα και στις εγχώριες διοργανώσεις με αποτέλεσμα, ο 22χρονος Κροάτης να έχει μόλις 31 αγωνιστικά λεπτά στη Super League.

O Μάριος Βρουσάι είναι επίσης ένα ποδοσφαιριστής, ο οποίος τις προηγούμενες σεζόν έπαιξε τον ρόλο του “πασπαρτού” στον Ολυμπιακό, ωστόσο φέτος πήρε τον δρόμο του Ολυμπιακού Β’. Μάλιστα αν και σε ορισμένα ματς ο Μαρτίνεθ “έσπαγε το κεφάλι του” για να βρει ένα αριστερό μπακ, προχώρησε σε πατέντες και δεν ενεργοποίησε ποτέ τον 25χρονο μέσο. Τώρα ο Βρουσάι έχει την ευκαιρία του να μπει και πάλι στην εξίσωση, ως μια λύση που γνωρίζει καλά τον οργανισμό του Ολυμπιακού και φυσικά αποτελεί μια καλή και “τίμια” αγωνιστική λύση.

Ο Καρβάλιο ίσως δει με καλύτερο μάτι την περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος πραγματοποίησε ορισμένα εξαιρετικά ματς στην προετοιμασία, ωστόσο στη συνέχεια έμεινε στα 325 αγωνιστικά λεπτά, συμμετέχοντας σε 13 ματς, μετρώντας μία ασίστ. Το γεγονός πως Καρβαλιάλ και Καρβάλιο μοιράζονται πορτογαλικά “χνώτα” ίσως δώσουν στον 26χρονο μέσο καλύτερη προοπτική σχετικά με την πορεία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Στο ματς του Βόλου, οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν ρυθμικά το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με σκοπό να ωθήσουν τον Μαρτίνεθ να τον χρησιμοποιήσει νωρίτερα, σ΄ένα ματς που “φώναζε” πως οι Πειραιώτες θα χρειαστουν έναν… μάστορα του γκολ, για να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που έρχονταν με το σταγονόμετρο. Ο Ελ Αραμπί μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία, ωστόσο μπορεί να χαρίσει στον Ολυμπιακό ποιοτικά διαστήματα και να προσφέρει με γκολ, αλλά και με την αύρα του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο ίδιος φρόντισε να μείνει σε αγωνιστική εγρήγορση ακόμα και με τη συμμετοχή του στη Β΄ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.