ΠΑΟΚ: Στοπ στο σερί του Κοτάρσκι, εκτός Κουλιεράκης και Ζίφκοβιτς

Πρώτη αποστολή της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, σε οποιαδήποτε διοργάνωση εντός κι εκτός Ελλάδας, στην οποία δεν συμμετέχει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι - Δεν παίζουν με Βόλο (7/12) και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Αντρίγια Ζίφκοβιτς

Μετά από ένα μεγάλο σερί 24 αγώνων, βασικός σε όλους και χωρίς να χάσει λεπτό, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν αύριο (7/12) αυτό κόντρα στον Βόλο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο δεν θα δει καν από τον πάγκο της ομάδας! Ήταν αναμενόμενο, καθώς ο Ρασβάν Λουτσέσκου ήθελε να του δώσει χρόνο ανάπαυσης, και γίνεται πράξη! Στη θέση του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς, ενώ αναπληρωματικός τερματοφύλακας θα είναι ο Χρήστος Ταλιχμανίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν άλλα τρία βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στον οποίο επίσης ο προπονητής δίνει χρόνο ξεκούρασης, ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς, ο οποίος είχε ενοχλήσεις πριν από τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία, αλλά και ο Ραχμάν Μπάμπα, ο οποίος δεν ξεπέρασε εντελώς ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού του. Σήμερα, πάντως, ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Στον αντίποδα, συμπεριλήφθηκε ο Σουαλιό Μεϊτέ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα (6/12) με τους “ασπρόμαυρους”. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής: Ζ. Ζίφκοβις, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας σήμερα, πριν τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, περιελάμβανε δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.