Τσιγγάρας: “Δύσκολο παιχνίδι, όποιος παίζει αντίπαλος του ΠΑΟΚ, θέλει να του κόψει βαθμούς” (video)

Οι δηλώσεις του Χάρη Τσιγγάρα στη NOVA-Τι είπε για τον Πανσερραϊκό, τον Πάμπλο Γκαρσία, την Εθνική ομάδα και την Άιντραχτ

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε στη NOVA για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι (25/11, 19:30, NOVA) με τον Πανσερραϊκό που ακολουθεί αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία που είχε προπονητή. Μίλησε και για τη Εθνική ομάδα.

Στην αρχή είπε: “Είμαστε πάρα πολύ καλά είμαστε έτοιμοι για το ματς που έρχεται του Σαββάτου. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά”.

Για το αν θα σκέφτονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Άιντραχτ, είπε: “Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις και για το παιχνίδι με την Άιντραχτ όπως και ο προπονητής όμως μας μίλησε έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε focus σε αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε και μετά έχουμε κάποιες μέρες να κοιτάξουμε το ματς με την Άιντραχτ”.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, είπε: “Θα είναι δύσκολο ματς όπως κάθε ματς όποιος παίζει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει να του κόψει βαθμούς να πάρει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έχουμε αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, σε αυτό το παιχνίδι, είπε: “Σίγουρα θα πρέπει να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες να πάρω αέρα να είμαστε γρήγοροι με την μπάλα να επιτεθούμε όταν βρούμε ελεύθερους χώρος να τους πάρουμε κι από κει και πέρα στην άμυνα να είμαστε συμπαγής να είμαστε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία, είπε: “Τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο ήταν από τους πρώτους μου προπονητές σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά από κει και πέρα είναι ένας προπονητής που θα κοιτάξει το καλό της ομάδας του κι εμείς θα κοιτάξουμε το καλό της δικής μας ομάδας”.

Για την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική ομάδα, είπε: “Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω είτε από άλλες ομάδες είτε παλιά μπορεί να έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Από κει και πέρα το κλίμα είναι φανταστικό στην Εθνική πιστεύω ότι αυτό το άξιζαν τα παιδιά άξιζαν γενικότερα να κάνουνε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία νομίζω ότι τα καταφέραμε αποδείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πέρα και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο Μάρτιο. Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον θέλω να αφοσιώνομαι στο παρόν να δουλέψω αυτός είναι ο στόχος μου να δουλέψω όσο μπορώ και από κει και πέρα όσο όπως τα φέρει ζωή”.

Πρόσθεσε: “Είναι τιμή για τον καθένα να βρίσκεται εκεί πέρα είναι πολύ όμορφο συναίσθημα”. 

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί, με τα αρκετά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, είπε: “Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό μετά την Άιντραχτ, κοιτάμε τον Πανσερραϊκό και όλα τα παιχνίδια σιγά-σιγά θα έρθουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.