Παναθηναϊκός: Αρέσει στον Σπόραρ ο ανταγωνισμός

Ο Άντραζ Σπόραρ τόνισε πως δεν έχει πρόβλημα με τον ανταγωνισμό που έχει με τον Φώτη Ιωαννίδη, για τη θέση του βασικού επιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη νίκη 5-0 επί του Πανσερραϊκού και την αντίδραση που έβγαλαν οι «πράσινοι» μετά την ήττα 2-1 από τη Ρεν. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως το «τριφύλλι» είναι πιο δυνατό τη φετινή σεζόν, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Σπόραρ μίλησε στον σλοβενικό Τύπο.

Αρχικά, ο Σπόραρ δήλωσε: «Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Δε μας σκότωσε. Αποκτήσαμε μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψουμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Όταν είσαι πρώτος για 10 ή 11 μήνες, όπως εμείς την περασμένη σεζόν, και τελικά χάνεις το πρωτάθλημα, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε φέτος. Πέρυσι ξεκινήσαμε ακόμα καλύτερα, αλλά στο τέλος χάσαμε τον τίτλο. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, δε θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό. Αν παίξουμε όπως έχουμε καλές πιθανότητες να το πετύχουμε».

Στη συνέχεια, ο Σλοβένος επιθετικός αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που έχει με τον Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης είναι σε τρομερή κατάσταση. Έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλοδεχούμενος. Θα ήταν περίεργο αν δε βρισκόταν στον Παναθηναϊκό».

Επίσης, αναφέρθηκε στο σύστημα του Παναθηναϊκού, το οποίο διαφέρει από αυτό της Σλοβενίας: «Όταν νιώθεις καλά στο γήπεδο και έχεις αυτοπεποίθηση, το σύστημα δεν έχει μεγάλη σημασία. Ευτυχώς, παίζω σε δύο καλές ομάδες, οπότε είναι πιο εύκολο για μένα να παίζω. Αλλά βέβαια, είναι πιο εύκολο αν έχεις έναν ακόμα επιθετικό δίπλα σου».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών, αλλά η εθνική ομάδα πάντα βρίσκεται στο μυαλό μας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία. Η Σλοβενία δεν έχει παίξει σε τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για 24 χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.