ΑΕΚ: Ο Μοχαμαντί έγινε παίκτης που απειλεί (vids)

Ο Μιλάντ Μοχαμαντί εκτός από παίκτης που τρέχει, μαρκάρει, σεντράρει μπορεί πλέον να απειλήσει για λογαριασμό της ΑΕΚ, καθώς αποδεικνύει πως έχει και το γκολ!

Το πρώτο γκολ του Μιλάντ Μοχαμαντί με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι γεγονός και ο Ιρανός το χάρηκε με την ψυχή του στην Τρίπολη, όπου έκανε το 0-2 κόντρα στον Αστέρα.

Ο διεθνής Ιρανός μπακ μπήκε στο ματς στο 72′ στη θέση του συμπατριώτη του, Εχσάν Χατζισαφί και πέντε λεπτά μετά κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του, αφού όλα τα προηγούμενα γκολ ήταν με το πόδι.

Ο Μοχαμαντί μέχρι πέρυσι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που μας είχε συνηθίσει να τρέχει, να κάνει πολλά ανεβάσματα, να μαρκάρει, να σεντράρει, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχε ούτε τελικές, ούτε μπορούσε να φτάσει κοντά στο γκολ. Φέτος, αυτό έχει αλλάξει με τον Ιρανό να είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει στο ρεπερτόριό του και τις τελικές και από την Κυριακή και το γκολ.

Η ευκαιρία με τον Ολυμπιακό

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Μοχαμαντί στη φετινή σεζόν ήρθε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά“, με τον Ιρανό μπακ να απειλεί με το κεφάλι και τον Πασχαλάκη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση για να κρατήσει το μηδέν στην εστία των “ερυθρολεύκων”.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα για τον Μοχαμαντί

Για τον Μιλάντ Μοχαμαντί μίλησε με κολακευτικά λόγια ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα της Τρίπολης, με τον Αργεντινό προπονητή να εκθειάζει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ιρανού μπακ, αλλά και τον επαγγελματισμό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.