Παναθηναϊκός: Το απαιτητικό πρόγραμμα (videos)

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ημέρες, καλείται να δώσει ντέρμπι, ν΄αγωνιστεί στην Ευρώπη και να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα!

Ο Παναθηναϊκός, μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελληνική πραγματικότητα.

Οι «πράσινοι» με το….καλημέρα, καλούνται να αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι αιωνίων, τον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

Ξεκάθαρα, ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του μονάχα ένα αποτέλεσμα και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Κατά πρώτο λόγο, μεγάλη σημασία έχουν οι οι βαθμοί. Με «τρίποντο», η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα μοιραστεί την κορυφή με τον Ολυμπιακό ενώ κατά δεύτερο λόγο πάντα η νίκη σε ένα ντέρμπι έχει την δική της αίγλη!

Πάντως ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα νίκης, ισοπαλίας ή ήττας, ξέρει πως θα πρέπει να γυρίσει άμεσα αγωνιστική σελίδα και να κοιτάξει την επόμενη, η οποία θα τον ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Το «τριφύλλι» θα υποδεχτεί τη Ρεν τέσσερις ημέρες μετά το ντέρμπι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να είναι πανέτοιμοι να ψάξουν για νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και θα τους φέρει εξαιρετικά κοντά στην πρόκριση!

Η Ρεν μπορεί να είναι στην 8η θέση στην βαθμολογία της ligue1, δείχνει όμως ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της ώστε ν΄ αποδώσει καλύτερα σε Γαλλία και Ευρώπη.

Η Ρεν προέρχεται από ήττα κόντρα στην Παρί με 3-1 εντός έδρας.

Για το Europa League, ηττήθηκε από την Βιγιαρεάλ, ενώ τελευταία νίκη ήταν την 1η Οκτωβρίου κόντρα στην Ναντ εντός έδρας με 3-1.

Η επιστροφή στα Ελληνικά δεδομένα, θα βρει τον Παναθηναϊκό, αντιμέτωπο με τον «σκληροτράχηλο» Πανσερραϊκό, που έχει αποδείξει πως αποτελεί δύσκολο αντίπαλο!

Αγωνιστικά, οι διεθνείς παίκτες του Γιοβάνοβιτς επέστρεψαν και πλέον ο κόουτς του Παναθηναϊκού, έχει τη δυνατότητα να ετοιμάσει πλήρως τ΄αγωνιστικά του πλάνα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.