ΠΑΟΚ: Κράτησε το βραβείο σπίτι του ο Ζίφκοβιτς!

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς αναδείχτηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως καλύτερος παίκτης του μήνα για δεύτερη συνεχή φορά

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς σαρώνει αυτή τη σεζόν στις προτιμήσεις των φίλων του ΠΑΟΚ! Θέλγει με την απόδοσή του κι ως εκ τούτου οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί τον ανέδειξαν για δεύτερο συνεχή μήνα ως καλύτερο παίκτη της ομάδας, χαρίζοντάς του με την ψήφο τους στο σχετικό διαγωνισμό της ΠΑΕ τον τίτλο του πολυτιμότερου και για τον Σεπτέμβριο.

Όπως ενημέρωσε σήμερα (17/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά:

“Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα MVP από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, κάνοντας το back-to-back.

Ένα μήνα μετά επανέλαβε την επιτυχία του, με μερικές μεγάλες εμφανίσεις, ένα πανέμορφο γκολ στα Γιάννινα, πολλά highlights και αστείρευτο πάθος σε κάθε στιγμή που βρισκόταν στο γήπεδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τον Σεπτέμβριο ήταν εξαιρετικός. Έπιασε τα γνωστά, υψηλά στάνταρ απόδοσής του, όντας κομβικός πάρα το γεγονός πως δεν έφτασε τα νούμερα του Αυγούστου.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Zile κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και ποσοστό 43,64% και αναδείχθηκε MVP Σεπτεμβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Τάισον με ποσοστό 30,91%. O Βραζιλιάνος ήταν εξαιρετικός, με αμέτρητα τρεξίματα και γεμάτες εμφανίσεις, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης με 25,45%, ο οποίος συνέχισε να εντυπωσιάζει στα μετόπισθεν, ενώ προσφέρει σημαντικά και με τα γκολ του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.