ΠΑΟΚ – Βόλος ΝΠΣ 3-0: «Νοκ άουτ» με Τάισον (highlights)

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε εύκολη 4η νίκη στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην δεύτερη θέση. MVP ο «έφηβος» Τάισον με 2 ασίστ. Δύο δοκάρια στο γεμάτο πρώτο ημίχρονο για τον δικέφαλο, τυπική διαδικασία το 2ο μέρος.

4-2-3-1 ο ΠΑΟΚ με δύο επιστροφές και τέσσερις απουσίες

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε rotation, ξεκίνησε με αμυντικό δίδυμο στα στόπερ, Κουλιεράκης και Εκόνγκ (επέστρεψε στην 11αδα), στο δεξί άκρο της άμυνας κάθισε το Σάστρε για πρώτη φορά και στο αριστερό ο Μπάμπα. Δύο αμυντικά χαφ με τους Τσιγγάρα (επέστρεψε στην 11αδα) και τον αρχηγό Σβαμπ, στα άκρα της επίθεσης ο Βραζιλιάνος Τάισον αριστερά και ο Ζίφκοβιτς στα δεξιά, στη κορυφή ο Σαμάτα και ελεύθερος κινήθηκε ο Μουργκ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του, Τόμας Κεντζιόρα, Σουαλιό Μεϊτέ, Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο.

4-2-3-1 και ο Βόλος, χωρίς Ντέλετιτς, Σιέλη, Μπαριέντος, Μύγα και Σιαμπάνης, αλλαγές στα στόπερ και νέα πρόσωπα

Ο Παπαδόπουλος διατήρησε την θέση κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Άλχο δεξιά και ο Λούνα αριστερά, νέο αμυντικό δίδυμο με Τσοκάνη να γυρίζει από τα χαφ και δίπλα του ο Τάχατος, νέο πρόσωπα στο κέντρο και ο Γκλάβτσιτς δίπλα στον Τρουιγέ, ο Κορνέ ξαναβρήκε θέση βασικού, νέα πρόσωπα οι Μαχαίρας δεξιά και Κόμπα στον άξονα, στην κορυφή παρέμεινε ο Γκαρσία.

2 ΔΟΚΑΡΙΑ – 2 ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚΟΑΣΗ ο «έφηβος» ΤΑΙΣΟΝ με 2 ασίστ

Πρώτος απείλησε ο Βόλος, με τον δανεικό από την ΆΕΚ, Θεοδόση Μαχαίρα να δυσκολεύει τον Κοτάρσκι που πέταξε την μπάλα στο πρώτο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 5ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ άργησε να βγάλει τελική με τον Σαμάτα να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 16ο λεπτό και λίγο αργότερα ο Μουργκ έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ!

Ανέβασε στροφές ο ΠΑΟΚ και έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στο 24ο λεπτό. Ο εορτάζων Σβαμπ δεν μπόρεσε να κάνει δώρο στον εαυτό του καθώς η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι και στην συνέχεια ο Τσιγγάρας έστειλε την μπάλα ψηλά. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Σάστρε με τον ΠΑΟΚ να σημαδεύει το δοκάρι δύο φορές μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά. Ο Τάισον σήκωσε στην περιοχή και το 2ο δοκάρι για τον Κουλιεράκη που άνοιξε το σκορ (1-0, 39ο λεπτό) με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, είχε σκοράρει στην Ευρώπη με την Ελσίνκι. Δύο λεπτά αργότερα ο Τάισον με καταπληκτική κούρσα και ασίστ, μοίρασε στον Τόμας Μουργκ που σε κενή εστία με προβολή διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (2-0, 45+1′).

Έπεσε ο ρυθμός, συντήρηση και συμμετοχή για τους νέους στην επανάληψη

Φάουλ με τον Ζίφκοβιτς (47′) που ανάγκασε τον Παπαδόπουλο στην πρώτη του επέμβαση στην επανάληψη. Το γκολ ήρθε μετά την προσπάθεια του Μπάμπα και την ολιγωρία της άμυνας του Βόλου να απομακρύνει. Ο Σαμάτα στην 4η παρουσία του στο αρχικό σχήμα και στην 10η συμμετοχή, βρήκε παρθενικό γκολ στην Ελλάδα γράφοντας το 3-0 στο 55ο λεπτό. Μια ανάσα από νέο γκολ ο ΠΑΟΚ με τον Τσοκάνη να βγάζει πάνω στη γραμμή την προβολή του Ζίφκοβιτς στο 58ο λεπτό.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Τάχατος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης (76′ Νάσμπεργκ), Μπαμπά – Τσιγγάρας, Σβαμπ (65′ Οζντόεφ), Μουργκ – Ζίφκοβιτς (65′ Ντεσπόντοφ), Τάισον (65′ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (81′ Τζήμας)

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος – Άλχο (56′ Καλογερόπουλος), Ταχάτος, Τσοκάνης, Λούνα – Τρουιγέ (46′ Ενγκίν), Κόμπα (64′ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς – Κορνέ, Μαχαίρας, Γκαρσία (65′ Μωραϊτης)

Την επόμενη -7η- αγωνιστική της Super League, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό (1/10, 19.30) στη Λεωφόρο ενώ ο Βόλος θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό (1/10, 16.30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.