Κοτάρσκι: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη μας» (video)

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μίλησε στα κανάλια Novasports για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (24/09, 20:30, NS Prime), τα λάθη των «ασπρόμαυρων» στο Ελσίνκι, αλλά και τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα ματς με τον Άρη και την Ελσίνκι: «Δεν νομίζω ότι είχαμε κάποιο ψυχολογικό θέμα, κυρίως στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Φυσικά και βοηθάει η νίκη κόντρα στην Ελσίνκι, κυρίως στα παιχνίδια που έρχονται. Η ομάδα έχει καλύτερη ψυχολογία συνεχίζουμε δυνατά στα επόμενα ματς».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι: «Η εμφάνιση μας στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλή. Το πρόβλημα είναι ότι δεχτήκαμε το γκολ και αυτό τους έδωσε καλύτερη ψυχολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να προσαρμοστούμε, ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του χλοοτάπητα. Αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τα προηγούμενα ματς με ΟΦΗ και Άρη: «Δεν είναι έλλειψη στιγμαιάς συγκέντρωσης, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει συνέπεια στις εμφανίσεις μας. Δεν κερδίσαμε με ΟΦΗ και Άρη, αλλά είχαμε καλή εικόνα, κρατήσαμε την μπάλα, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Πρέπει να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και θα το αποδείξουμε αυτό. Πάμε για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω Ελλάδας και Ευρώπης: «Είμαστε μία από τις μεγάλες ομάδες, μία από τις κορυφαίες οπότε παίζουμε κάθε 2-3 μέρες αυτό δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με αυτό το καθεστώς. Έχουν περάσει πολλά παιχνίδια, πρέπει να το συνηθίσουμε. Πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση και να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σέβομαι το αντίπαλο, έχουμε αναλύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, θα μας πιέσουν εμείς θα πάμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.