Άρης: Ανακοίνωσε το «ARIS SOCCER SCHOOLS»

Η ιδρυση και η έναρξη συνεργασιών του Άρη με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Με σύνθημα «Εδώ παίζουμε μπάλα ΜΑΖΙ», ο Άρης ανακοίνωσε το «ARIS SOCCER SCHOOLS». Πρόκειται για την έναρξη της λειτουργίας συνεργασιών με Ακαδημίες Ποδοσφαίρου. 

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη αναφέρει τα εξής: 

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ίδρυση και κατ’ επέκταση την έναρξη λειτουργίας του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS». 

Βασικός στόχος είναι η ενεργή ένταξη ακαδημιών στην οικογένεια του ΑΡΗ, προωθώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διάδοση της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του ΑΡΗ με σεβασμό στην ιστορία και την πορεία του ιστορικού Συλλόγου μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ακαδημίες, που θα ενταχθούν στο Δίκτυο, θα εφαρμόζουν μια κοινή και σύγχρονη μεθοδολογία προπόνησης, με συμμετοχή σε δράσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δίνοντας παράλληλα στους αθλητές τους τη δυνατότητα να επανδρώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την οικογένεια του ΑΡΗ με κεντρικό σύνθημα: «Εδώ παίζουμε μπάλα ΜΑΖΙ».

Προσκαλούμε ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να ενταχθούν στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS» και να κάνουμε μαζί το ποδόσφαιρο δυνατότερο, κάνοντας παράλληλα τον ΑΡΗ ακόμη μεγαλύτερο.

Κάθε ακαδημία, που αγαπάει την ομάδα μας, σε όποια πόλη και χώρα κι αν βρίσκεται θα μπορεί πλέον να γίνει ενεργό μέλος της οικογένειάς μας και ο ΑΡΗΣ να συνδεθεί στενότερα με τους φιλάθλους του.

Βασικός άξονας σύνδεσης αποτελεί το δυναμικό και όμορφο ποδόσφαιρο με βάση τις αξίες και την μεγάλη ιστορία του ΑΡΗ.

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας του προγράμματος τον Οκτώβριο, καλούνται από σήμερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ (diktyo@arisfc.com.gr, τηλ. 6945-825568), προκειμένου να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες με σκοπό να συμμετάσχουν στη διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «ARIS SOCCER SCHOOLS».

Γιατί… «Εδώ παίζουμε μπάλα ΜΑΖΙ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.