Ολυμπιακός: Πλέον δεν κερδίζει χρόνο, αλλά εντυπώσεις! (videos)

O Ολυμπιακός έπαιξε για το τρίποντο στην "OPAP Arena" και έφυγε πιο δυνατός και με περισσότερο ρυθμό.

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ήταν γεμάτο απ’ όσα στοιχεία ικανοποιούν τους θεατές. Διάθεση απ’ τις δύο ομάδες να σκοράρουν, αποφσιστικότητα απ΄τους παίκτες στα μαρκαρίσματα και εναλλαγές ρυθμού και πρωταγωνιστών. Ο Ολυμπιακός και ο Ντιέγκο Μαρτινεθ περίμενε το πρώτο πιεστικό διάστημα από πλευράς ΑΕΚ, ωστόσο μια στιγμή απροσεξίας στην άμυνα και η σπουδαία κίνηση του Ρότα, έφεραν το 1-0 απ’ τον Πόνσε. Το συγκεκριμένο γκολ ήχησε ως καμπανάκι για τις προσωπικότητες του Ολυμπιακού, εκ των οποίων μέχρι εκείνο το σημείο, μόνο ο Πασχαλάκης είχε βγει μπροστά με δύο εξαίσιες επεμβάσεις.

Οι “παλιοσειρές” ξέρουν τον τρόπο!

Ο Φορτούνης, ο Μασούρας, ο Καμαρά και ο Ποντένσε, άπαντες μέλη της παλιάς φρουράς και μπαρουτοκαπνισμένοι στα ελληνικά ντέρμπι, έδειξαν τον δρόμο και άλλαξαν άρδην την εικόνα του ματς. Το γκολ του Ελ Κααμπί ήταν ο καρπός της αλλαγής της ψυχολογίας στον αγωνιστικό χώρο και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο φινάλε θέλει να κρατήσει τα διαστήματα στα οποία η ομάδα του ήταν πιεστική απ’ την άμυνα μέχρι την επίθεση. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ δεν κερδίζει πλέον χρόνο, όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας και της εισαγωγής στη νέα σεζόν. Πλέον φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με συγκεκριμένο χαρακτήρα και προφίλ εντός γηπέδου.

Ο καλύτερος Ποντένσε είναι καλύτερος Ολυμπιακός!

Η ετοιμότητα του Ποντένσε σε αγωνιστικά λεπτά συνδέεται άμεσα με την ποιοτική παραγωγή του Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος δίνει στους Πειραιώτες ένα στοιχείο που έλειψε πολύ. Η εκρηκτικότητα, το επιτυχημένο “ένας εναντίον ενός” και το απροσδόκητο επέστρεψαν στους “ερυθρόλευκους” σαν να μην έφυγαν ποτέ. Ο Πορτογάλος μέσος βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά με κλειστά μάτια με τον Φορτούνη και η συνέχεια αναμένεται απολαυστική για τους φίλους του συλλόγου.

Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στο σπίτι τους για τρία συνεχόμενα παιχνίδια με Φράιμπουργκ, Κιφησιά και Άρη για να ολοκληρώσουν τον Σεπτέμβριο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μέχρι τότε έχει ως στόχο να προσθέσει ακόμα 1-2 πρόσωπα στο rotation των πρωταθλητών, χωρίς φυσικά να χαθεί η ταυτότητα που διακρίνεται, αλλά ακόμα χτίζεται για τον Ολυμπιακό!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.