Ολυμπιακός: Τα χαμόγελα Μαρτίνεθ για τις εθνικές (videos)

Η εικόνα των διεθνών του Ολυμπιακού ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εν όψει της συνέχειας.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών των εθνικών ομάδων μια είναι η προτεραιότητα και η σημαντικότερη σκέψη για τους προπονητές των συλλόγων. Η υγεία των ποδοσφαιριστών τους. Μετά έρχονται τα υπόλοιπα! Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρακολούθησε τις προσπάθειες των διεθνών του Ολυμπιακού (Μασούρας, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Ρέτσος, Ελ Κααμπί, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν) και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος εν όψει της συνέχειας και της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με ΑΕΚ (17/09) και Φράιμπουργκ (21/09).

O Μασούρας συνέχισε τη φρενήρη πορεία του και σκόραρε δύο φορές επί του Γιβραλτάρ, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 35 ματς. Για τον Μαρτίνεθ ο Μασούρας αποτελεί έναν δυναμικό παράγοντα στο ξεκίνημα της σεζόν και το πιθανότερο είναι να πάρει θέση βασικού στο ματς με την ΑΕΚ. Ο 29χρονος μέσος μπορεί να προσφέρει τη δυναμική που απαιτείται σ’ ένα ντέρμπι, ενώ ο Μαρτίνεθ είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται συνοδοιπόρους που γνωρίζουν από ελληνικά ντέρμπι. Ο Μασούρας έχει αντιμετωπίσει 17 φορές την ΑΕΚ σαν παίκτης του Ολυμπιακού και είναι ένας απ΄τους πιο έμπειρους του παρόντος ρόστερ.

Τα άλλα νέα που χαροποίησαν το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ήταν οι εμφανίσεις του Στέβαν Γιόβετιτς με τη φανέλα του Μαυροβουνίου κόντρα σε Λιθουανία (ασίστ) και Βουλγαρία (γκολ). Ο 33χρονος φορ έφτασε τα 32 γκολ και τις 14 ασίστ σε 70 ματς με την εθνική του ομάδα και έδειξε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο εν όψει της συμμετοχής του στα πρώτα ματς με τον Ολυμπιακό. Η καλή εικόνα του Ελ Κααμπί, η αξιοποίηση του Μασούρα σε περιφερειακό ρόλο, αλλά και η υψηλή ένταση που θα συναντήσουν οι “ερυθρόλευκοι” στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Φράιμπουργκ θ’ αφήσουν τον Γίοβετις σε ρόλο “σκέψης” του Μαρτίνεθ ανάλογα με την πορεία των συγκεκριμένων ματς.

O αγωνιστικός ρυθμός που διατήρησαν όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού, ήταν ένα μεγάλο ζητούμενο, καθώς ο Μαρτίνεθ προσπαθεί να ενσωματώσει αρκετούς νέους παίκτες στο σύνολο και μια πιθανή απραξία θα στοίχιζε στον τεχνικό των Πειραιωτών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.