Στάνκοβιτς: “Στόχος μας πρωτάθλημα, κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη”

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για την απογοήτευση του αποκλεισμού από την Αντβέρπ, για την προσμονή της ευρωπαϊκής παρουσίας στο Europa League και για τους στόχους της ΑΕΚ.

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τους ομίλους του Champions League προκάλεσε στεναχώρια και απογοήτευση στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να δηλώνει πως η ομάδα του θα πρέπει να παλέψει για τη διάκριση στο Europa League, αλλά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός τερματοφύλακας στην εφημερίδα “Δικέφαλος”:

Για τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ:

«Είμαστε λυπημένοι για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στο τέλος κάποιες μικρές λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκριναν τα πράγματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια με την Αντβέρπ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχαμε μείνει χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Φέτος θα είμαστε στους ομίλους του Europa League και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό γιατί και σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν καλές ομάδες. Σίγουρα υπάρχει λύπη για το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά πλέον έχουμε μπροστά μας το Europa League».

Για τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ματς στην Αμβέρσα:

«Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σίγουρα αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έκανε τα πράγματα δυσκολότερα για μας στη ρεβάνς. Στο ματς του Βελγίου είδα μετά τα xGoals και ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει ακόμα και δύο τέρματα. Εδώ προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή, αλλά τελικά κάναμε κάποια μικρά λάθη, τα οποία μας κόστισαν».

Για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League και την επιστροφή της ΑΕΚ στις διοργανώσεις της UEFA:

«Τώρα στο Europa League υπάρχει τόσο η δυνατότητα της πρόκρισης από τον όμιλο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και η δυνατότητα του να συνεχίσεις στο Conference League αν τερματίσεις τρίτος στον όμιλο. Αλλά ο δικός μας στόχος αρχικά θα είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League από τον όμιλο. Φυσικά έχουμε ως στόχο το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, πέρα από τη συμμετοχή στην Ευρώπη. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά και συνεχίζουμε».

Για το ότι κέρδισε ξανά τη θέση του στην αρχή της φετινής σεζόν στην εστία της ΑΕΚ:

«Αισθάνομαι όλο και καλύτερα. Την περασμένη σεζόν δεν έπαιξα αρκετά, αλλά παίρνοντας όλο και περισσότερα παιχνίδια θα αποκτάω όλο και περισσότερο ρυθμό», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.