Μιχαηλίδης: «Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι – Να φτάσουμε ψηλά στην Ευρώπη» (video)

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς, αλλά και το μέλλον του Δικεφάλου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για το αν ήταν δύσκολο το παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά: «Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε, παρότι προηγηθήκαμε. Στην επανάληψη βγάλαμε την αντίδραση μετά το γκολ που δεχθήκαμε, στην μοναδική φάση που μας έκανε ο αντίπαλος, αλλά αφού κερδίσαμε είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για την ομάδα, κανείς δεν θεωρείται βασικός, είμαστε όλοι εδώ για να δουλέψουμε και να διεκδικούμε θέση στην ενδεκάδα».

Για το γεγονός πως φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα: «Προφανώς το καλοκαίρι κάναμε μια ανανέωση. Πολλά παιδιά δεν ήταν πέρυσι εδώ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την ευκαιρία μας, δουλεύουμε καθημερινά κάτι που φάνηκε στο γήπεδο. Βήμα βήμα τώρα πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον Τζίμα: «Τον βοηθήσαμε στην ψυχολογία, πριν ξεκινήσει και χαίρομαι που κατάφερε να σκοράρει».

Για το τι τον κρατησε ορθιο πριν επιστρέψει μετά τον τραυματισμό που είχε: «Σίγουρα με βοήθησε η οικογένειά μου, αλλά και η σκληρή δουλειά που έκανα για να συνεχίσω». 

Για τον τελικό της Πέμπτης απέναντι στην Χάρτς: «Πιστεύω πως αν έχουμε καλή νοοτροπία και με την κατάλληλη ψυχολογία θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να μπούμε στους ομίλους».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη έμφαση φέτος στην Ευρώπη: «Ένα κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να μην είναι στην Ευρώπη. Πριν δύο χρόνια καταφέραμε να κάνουμε μια μεγάλη πορεία, φτάνοντας μέχρι τα προημιτέλικά. Ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος κάτι ανάλογο και να πάμε ακόμα πιο ψηλά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.