Αναστασίου: «Βγάλαμε πάθος, είμαστε σε καλό δρόμο» (video)

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Κηφισιάς στην Τούμπα, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Ήρθαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ που έχει καλό ρυθμό με συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε καλή τακτική προσήλωση, μας βγήκε το πλάνο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε το dna μας, την ταυτότητά μας στη μεγάλη κατηγορία. Βγάλαμε πάθος και όσο είμαστε σε αυτό το μοτίβο, θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Εμείς χτίζουμε ακόμα την ομάδα μας, έρχονται παίκτες τους οποίους προσπαθούμε να τους βάλουμε στην ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε δουλειά και θεωρώ πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για τον νεαρό Τζίμα που πέτυχε το πρώτο γκολ, είπε: «Το παιδί αυτό έχει μέλλον. Σημαντικό είναι η διαχείρισή του. Θα πρέπει να μη βιαστούν να τον αποθεώσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως διαχειρίζεται σωστά τους νέους, έχει μέλλον, να συνεχίσει έτσι να βάλει κάτω το κεφάλι, γιατί έχει πολύ δρόμο να διαβεί. Τα πρώτα του στοιχεία είναι άκρως ενθαρυντικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.