Άρης: Με Κουέστα στη Λαμία, ο Πάλμα στη Σκωτία

Ο Χούλιαν Κουέστα, παρότι δεν είναι απολύτως έτοιμος, ακολουθεί την αποστολή του Άρη στη Λαμία, ενώ ο Λουίς Πάλμα οδεύει στη Σκωτία για τα διαδικαστικά και την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Σέλτικ

Με τον Χούλιαν Κουέστα στην αποστολή, παρότι δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του στο πόδι, θα ταξιδεύσει ο Άρης σήμερα (26/8) στη Λαμία για το αυριανό (27/8) παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζαν Ζουλς και Σαβέριο, ο τιμωρημένος Ματαρίτα, ο Γκρέι, αλλά και ο Λουίς Πάλμα. Ο τελευταίος οδεύει στη Σκωτία, για να περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο θέμα, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σέλτικ -τετραετούς διάρκειας, όπως λένε οι πληροφορίες.

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση και την αποστολή, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (27/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες), Gray”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.