Άρης: Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ προ των πυλών

Τα διαδικαστικά απομένουν για να φορέσει ξανά ο Φραν Βέλεθ τη φανέλα του Άρη, ενώ ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αναμένεται εντός των προσεχών ημερών στη Θεσσαλονίκη, για να προχωρήσει η μεταγραφή του στους "κίτρινους" - Εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις Κουέστα, Σαβέριο και Ζουλς

Ο Λουίς Πάλμα αποχαιρέτισε σήμερα (25/8) τους συμπαίκτες του στον Άρη και όλους τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, οδεύοντας προς τη Σκωτία και τη Σέλτικ. Στον αντίποδα, οι Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι προ των πυλών του “Κλεάνθης Βικελίδης”, για να προστεθούν στις μεταγραφικές κινήσεις των “κίτρινων” αυτό το καλοκαίρι και να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους.

Κατ’ αρχάς, σε ό,τι αφορά στον Βέλεθ, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πέρασε σήμερα (25/8) τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Η επικύρωση της συμφωνίας, όμως, για συμβόλαιο δύο ετών, καθυστερεί, γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αναμένει έγγραφα να έρθουν από τη Σαουδική Αραβία, τα οποία αφορούν στον παίκτη. Η απόκτησή του, λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Δευτέρα (28/8), όπως έκαναν γνωστό οι “κίτρινοι” σήμερα.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, από την άλλη, αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες εξετάσεις. Εφόσον όλα είναι καλά, τότε οι δύο πλευρές αναμένεται να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας τους. Ο 23χρονος Ρώσος πλάγιος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Άρη και έχει κινήσει τις διαδικασίες για να βγάλει βίζα, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Στην περίπτωση του Σουλεϊμάνοφ μένει ακόμη να διευθετηθεί τι ισχύει με την τιμωρία των επτά αγωνιστικών, που κουβαλά από το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Οι πληροφορίες λένε ότι σε πρώτη φάση, από την επικοινωνία των διοικούντων τον Άρη με την ΕΠΟ βγήκε ότι δεν τίθεται ζήτημα. Οι “κίτρινοι”, όμως, θέλουν να βεβαιωθούν 100% πριν προχωρήσουν στην απόκτηση του παίκτη.

Τρεις οι τραυματίες

Στον αγωνιστικό τομέα, οι “κίτρινοι” συνέχισαν την Παρασκευή (25/8) την προετοιμασία τους για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Ο Απόστολος Τερζής δεν είχε ξανά στη διάθεσή του τους Χούλιαν Κουέστα, Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζουλς Εμβοντό, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, καθώς ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με τη σημερινή προπόνηση:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Σ. Λαμία (27/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:15).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (τακτική και τελειώματα φάσεων).

Ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία και ατομικό και ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό συνέχισε το δικό του πρόγραμμα θεραπείας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.