Πανσερραϊκός: Με στόχο την παραμονή στην κατηγορία

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας.

Ο φυσιολογικός στόχος

Τα «λιοντάρια» είχαν αγωνιστεί για τελευταία φορά στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2010-2011. Η ομάδα των Σερρών τερμάτισε πρώτη στον Α’ Όμιλο με 64 βαθμούς, στο +6 από τη δεύτερη ΑΕΛ, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική σεζόν. Η διοίκηση προχώρησε σε ενίσχυση του ρόστερ, εν όψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί 14 ποδοσφαιριστές, ενώ έχουν αποχωρήσει από το περσινό ρόστερ 13 παίκτες.

Πρώτος και μεγάλος στόχος του Πανσερραϊκού είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι ιθύνοντες των «λιονταριών» θέλουν να αποφύγει η ομάδα γρήγορα τις περιπέτειες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Τα ηνία στον Γκαρσία

Ο Παύλος Δερμιτζάκης οδήγησε τον Πανσερραϊκό στη μεγάλη κατηγορία την περσινή σεζόν, όμως δεν ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση, για να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση των νεοφώτιστων στράφηκαν στον Πάμπλο Γκαρσία, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 46χρονος προπονητής ανέλαβε τον Πανσεερραϊκό, στη δεύτερη θητεία σε πάγκους ως προπονητής πρώτης ομάδας στη Super League 1.

Η προηγούμενη θητεία του ήταν τη σεζόν 20202021 στον ΠΑΟΚ, όταν είχε αντικαταστήσει τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος είχε αποχωρήσει με προορισμό την Παλμέιρας. Την τελευταία διετία, ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ Β’. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Α’ Ομίλου της Super League 2 με 49 βαθμούς. Στα δυο ματς κόντρα στη νυν ομάδα του είχε μια ήττα 1-0 εντός έδρας και μια ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας.

Ξεχωρίζει στο ρόστερ ο Μπέργκστρεμ

Ο Εμίλ Μπέργκστρεμ είναι η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Πανσερραϊκού και ένας από τους παίκτες, που αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 30χρονος Σουηδός αμυντικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος, μετά τη θητεία του στην Γκόρνικ Ζάμπρζε, με την οποία είχε την περσινή σεζόν δυο γκολ σε 27 εμφανίσεις. Η μεταγραφική του αξία φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες των Τζουργκάρντεν, Γκρασχόπερς, Ουτρέχτης, Ρούμπιν Καζάν, Βίλεμ και Βασιλείας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των «λιονταριών»:

Ήρθαν: Εμίλ Μπέργκστρεμ, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Κόστα Άλεκσιτς, Τόμας Χάγιεκ, Ζήσης Χατζηστραβός, Αντριάν Τσοβάν, Μαξιμιλιάνο Μορέιρα, Κείν Γούλερι, Νταμίλ Ντάνκερλουι, Ματίας Τόμας, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Απόστολος Τσιλιγγίρης, Κώστας Πηλέας, Ζαχαρίας Παπαδημητρίου.

Έφυγαν: Μάκης Γιαννίκογλου, Αθανάσιος Γιανναράκης, Αθανάσιος Λιούμης, Σαΐντ Αχμέντ Σαΐντ, Αλέξανδρος Ζέρης, Ανδρέας Κατσαντώνης, Σουνταΐς Αλί Μπαμπά, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Τάσος Παπάζογλου, Θωμάς Καραμπέρης, Στέφανος Σιόντης, Μασάι Μπράουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.