Ολυμπιακός: Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τη Σαμπάχ στο τελευταίο φιλικό πριν την επιστροφή στην Ελλάδα.

Η Τετάρτη (19/07) είναι η τελευαία ημέρα παρουσίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με το φιλικό απέναντι στη Σαμπάχ απ΄το Αζερμπαϊτζάν. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε την ομάδα του να επικρατεί 2-1 της Σλοβάτσκο απ΄την Τσεχία και να έρχεται ισόπαλη 1-1 με τη Νόρτζελαντ απ΄τη Δανία. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει της συνέχειας και κυρίως των προκριματικών του Europa League. Στο τελευταίο φιλικό στο Κεμάτεν, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να πάει ένα βήμα παρακάτω, όσα δούλεψε ο Μαρτίνεθ τις τελευταίες 14 ημέρες στο Βόλντερς.

Η κατοχή και προστασία της μπάλας, οι ποιοτικές μεταβιβάσεις, η πίεση στην αντίπαλη περιοχή και οι γρήγορες αντιδράσεις δημιουργικά και ανασταλτικά είναι τα στοιχεία που έχει υπογραμμίσει ο Μαρτίνεθ όλο αυτό το διάστημα. Σταδιακά το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνεθ παίρνει μορφή και αν προσθέσουμε τον τραυματισμό του Χουάνγκ Ιν Μπομ στις σκέψεις του η ενδεκάδα του φιλικού διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω απ’ την εστία, στην άμυνα υα βρεθούν από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση οι Καρβάλιο, Ιμπόρα και Φορτούνης Στις πέρυγες θα ξεκινήσουν οι Μπιέλ και Φορτούνης και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί. Το Κεμάτεν βρίσκεται προς την κατεύθυνση του Μονάχου κι έτσι ο Ολυμπιακός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ταξιδέψει άμεσα προς το αεροδρόμιο της γερμανικής πόλης για να πάρει την απογευματινή πτήση για Αθήνα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.