Ολυμπιακός: Πως ο Μπιέλ έγινε “Μέσι” (video)

Αποστολή Novasports: Μιλς, Αυστρία
H γκολάρα της χθεσινής προπόνησης απ' τον Πεπ Μπιέλ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φτάνει αυτές τις ημέρες στο φινάλε του προπονητικού πλάνου που είχε προετοιμάσει για τον Ολυμπιακό επί αυστριακού εδάφους, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται ομαλά για το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών. Οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν την Τετάρτη (19/07, 13.00) το τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τη Σαμπάχ και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Οι προπονήσεις γίνονται όλο και πιο… αγωνιστικές από πλευράς Μαρτίνεθ με αρκετά προπονητικά διπλά, που προετοιμάζουν τους παίκτες για τη ρουτίνα των αγώνων που ακολουθούν (φιλικά με Ρέιντζερς 26/07 και Νόργουιτς 29/07 και πρώτο επίσημο 10/08 με Σερβέτ ή Γκενκ).

Απ’ την προπόνηση της Κυριακής ξεχώρισε το “golazo” του Πεπ Μπιέλ, το οποίο κέρδισε τις επευφημίες των συμπαικτών του. Ο Φορτούνης πάσαρε γλυκά τον Ισπανό μέσο, ο οποίς ρόλαρε πάνω στους Ντόη και Ρέτσο, αφήνοντας τους “κλειδωμένους” στο έδαφος, πριν πλασάρει ιδανικά τον Τζολάκη! “Μπράβο Μέσι” ακούστηκε στο προπονητικό κέντρο του “Volders Sportsplatz” με τον Μπιέλ να βάζει υποψηφιότητα για ένα απ’ τα εντυπωσιακότερα γκολ της προετοιμασίας του Ολυμπιακού!

Την περασμένη σεζόν ο Μπιέλ σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε ασίστ και φέτος νιώθοντας πιο “παλιός”, αλλά και με ένα άκρως ισπανόφωνο περιβάλλον γύρω του, στοχεύει σε καλύτερους αριθμούς!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.