Ολυμπιακός: Επιμονή στην πάσα και το αμυντικό transition (video)

Αποστολή Novasports: Μιλς, Αυστρία
Πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ διαμόρφωσε το πρόγραμμα εν όψει του φινάλε της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στο “Volders SportsPlatz” της Αυστρίας, λίγες μέρες πριν το τελευταίο φιλικό με τη Σαμπάχ στις 19 Ιουλίου και την αναχώρηση για την Αθήνα την ίδια μέρα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ προπόνησε την ομάδα του για τρίτη συνεχόμενη φορά σε διάστημα δύο ημερών κι έτσι ο προπονητής φυσικής κατάστασης Βίκτορ Ναδάλες, έδωσε μεγάλη έμφαση στη δυναμική προετοιμασία των παικτών για το κυρίως πρόγραμμα. Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ δεν ακολούθησε την προπόνηση, καθώς ακόμα ταλαιπωρείται απ’ τον μυϊκό σπασμό στη μέση και έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια του Ιβάν Σάντσεθ. Το πιθανότερο είναι ο Κορεάτης να μην αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εφάφους κόντρα στη Σαμπάχ (19/07, 13.00).

Ο Μαρτίνεθ έδωσε μεγάλη σημασία γι’ ακόμα ένα ματς στην ποιοτική κυκλοφορία μπάλας και στην άμεση ανάκτηση της σε περιπτώσεις απώλειας της, μέσω ασκήσεων σε κλειστούς χώρους και με μικρά τέρματα. Οι φωνές ήταν έντονες απ’ τον Μαρτίνεθ και τον υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο με τις φράσεις που επικρατούσαν να είναι οι: “quality pass”, “quick recovery”, ενώ πάνω στην ένταση ο Ισπανός τα… έδωσε όλα φωνάζοντας: “press the f@##$king ball”! Είναι τρεις φράσεις που ακούγονται συνεχώς απ’ τον Ισπανό και τους βοηθούς του τις τελευταίες 14 ημέρες και είναι χαρακτηριστικές της αγωνιστικής σφραγίδας που θα έχει ο νέος Ολυμπιακός.

Οι παίκτες στη συνέχεια χωρίστηκαν για το καθιερωμένο διπλό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε πως το απόγευμα δεν θα προπονηθούν στο γήπεδο, αλλά θ΄ασχοληθούν με ανάλυση βίντεο, όπως χθες το απόγευμα. Είναι πολύ κρίσιμο για τον Ισπανό να δει σημάδια βελτίωσης στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού στο φιλικό με τη Σαμπάχ, εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας στον Ρέντη, αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.