Άρης: Ανακοινώνει Κάρλσον

Ο Άρης, εκτός σοβαρού απροόπτου, αναμένεται σήμερα (17/7) να ανακοινώσει την απόκτηση του Σουηδού μεσοεπιθετικού, Νταβίντ Κάρσλον, μετά την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων από τους Ουράβα Ρεντς

Το μόνο που απέμεινε για να ανακοινώσει η ΠΑΕ Άρης την απόκτηση του Σουηδού μεσοεπιθετικού, Νταβίντ Κάρσλον, είναι κάποια έγγραφα από την προηγούμενη ομάδα του στην Ιαπωνία, τους Ουράβα Ρεντς. Κάτι, που αναμένεται να γίνει σήμερα (17/7) και εν συνεχεία ο παίκτης να αποτελέσει κι επισήμως την 12η μεταγραφή των “κίτρινων” αυτό το καλοκαίρι.

Όπως έχει ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Άρης, το διαδικαστικό κομμάτι είναι που εμποδίζει την ανακοίνωση της μεταγραφής, καθώς σε όλα τα υπόλοιπα οι δύο πλευρές, ομάδα και παίκτης, τα έχουν βρει κι έχουν συμφωνήσει. Γι’ αυτό και ο Σουηδός μετέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο (15 και `16/7) στην πατρίδα του, για να μαζέψει τα πράγματά του και μαζί με την οικογένειά του να έρθει για εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που μένει να φανεί με την επιστροφή του είναι η αγωνιστική κατάστασή του. Τον τελευταίο μήνα δεν είχε παρουσία σε επίσημο αγώνα της πρώην ομάδας του. Στην Ιαπωνία, όμως, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, ο ίδιος ήταν στις προπονήσεις και εκτιμάται ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας με τους “κίτρινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.