Άρης: Στην τελική ευθεία με νέα δεδομένα

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν (27/7) με νέους παίκτες και γεμάτο ρόστερ

Ολοταχώς και με νέα δεδομένα οδεύει προς το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2023-2024, που είναι στις 27/7, ο Άρης! Μετά το σημερινό (15/7) ρεπό, που έδωσε η τεχνική ηγεσία στους παίκτες λόγω καύσωνα, οι “κίτρινοι” ξεκινούν από αύριο δυνατά (όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, βεβαίως…) με νεοφερμένους στη διάθεση του Απόστολου Τερζή και στόχο να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα στο Europa Conference League.

Τα δύο πρόσωπα, που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ των “κίτρινων”, είναι, κατά χρονική σειρά, οι Ζαν Ζουλς και Αλβάρο Σαμόρα. Ο πρώτος έχει προλάβει να κάνει δύο προπονήσεις ως τώρα με τη νέα του ο ομάδα, ενώ ο δεύτερος καμία. Ουσιαστικά, και οι δύο από αύριο θα αρχίσουν να πιάνουν ρυθμό, ακολουθώντας το πρόγραμμα των καινούργιων συμπαικτών τους.

Από τους προηγούμενους εννιά νεοαποκτηθέντες, που ήταν οι Πάβισιτς, Χουτεσιώτης, Ματαρίτα, Φατόρε, Αηδόνης, Φεράρι, Σαβέριο, Ντζούρασεκ και Μενέντες, οι δύο τελευταίοι μόλις που συμπλήρωσαν δέκα ημέρες από τότε που αποκτήθηκαν και μετρούν λιγότερες προπονήσεις από τους υπόλοιπους. Όλοι οι άλλοι ήδη έχουν προχωρήσει αρκετά στην προετοιμασία τους, καθότι μπήκαν στην ομάδα νωρίτερα, και έχουν προοδεύσει αρκετά.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι “κίτρινοι”, στα… χαρτιά τουλάχιστον, θα είναι στο βαθμό που πρέπει έτοιμοι και με εναλλακτικές σε κάθε θέση στο ρόστερ τους, όταν έρθει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ειδικά, όταν προστεθούν και οι Νταβίντ Κάρλσον και Λορέν Μορόν, όπως αναμένεται να γίνει. Ο πρώτος θα ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις των πλάγιων μεσοεπιθετικών και ο δεύτερος σε αυτή του κεντρικού επιθετικού. Μάλιστα, και οι δύο είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς ο Κάρλσον ήταν ενεργός με τους Ουράβα Ρεντς στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας και ο Μορόν σε προετοιμασία με την Ρεάλ Μπέτις.

Επιπλέον αυτών, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό δεδομένο. Οι “κίτρινοι” άφησαν πίσω τους τη… θύελλα, που παραλίγο θα σήκωνε μια ενδεχόμενη πώληση του Γιακούμπ Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό. Και ο ίδιος ο Τσέχος διεθνής δε, με τη δήλωση πίστης στον Άρη που έκανε, έδειξε ότι έχει βγάλει από το μυαλό του το σενάριο της μετακόμισης στους “πράσινους”. Δύο στοιχεία πολύ σημαντικά για τη συγκέντρωση όλων στην ομάδα στην ερχόμενη υποχρέωση, που είναι σημαντική και θα καθορίσει εν πολλοίς τον πρώτο στόχο της νέας αγωνιστικής χρονιάς, που είναι η πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του ECL.

Βεβαίως, η αναζήτηση των “κίτρινων” για στόπερ συνεχίζεται, γιατί η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς της, όμως, όχι όσο πιεστικά θα το έκαναν, αν έφευγε ο Μπράμπετς. Το όνομα του Λίντσεϊ Ρόουζ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο, αν και σημερινά (15/7) δημοσιεύματα στην Πολωνία αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν φεύγει ο Μπράμπετς από τον Άρη, έχει πάψει το ενδιαφέρον των “κίτρινων” για τον παλιό τους παίκτη. Ίδωμεν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.