Ολυμπιακός: Το ελιξήριο νεότητας του Ελ Αραμπί και η “λατρεία” του Μαρτίνεθ (videos)

Αποστολή novasports.gr: Μιλς, Αυστρία
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρήκε πάλι δίκτυα και πατεντάρει το ελιξήριο νεότητας!

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι εδώ και εβδομάδες ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Ισπανός κόουτς γνώριζε τις ικανότητες του Μαροκινού φορ απ’ τις γεμάτες γκολ σεζόν του Ελ Αραμπί στη Γρανάδα και στη La Liga, ωστόσο η εικόνα που συνάντησε στον Ολυμπιακό ήταν πολύ διαφορετική σε σχέση με όσα περίμενε να συναντήσει. Η ηλικία του Ελ Αραμπί ήταν ερωτηματικό για τον Ισπανό κόουτς, αλλά ο επιθετικός του Ολυμπιακού φρόντισε να δώσει απαντήσεις. Δεν είναι τα γκολ κόντρα σε Σλοβάτσκο και Νόρτζελαντ, αλλά η συνολικότερη παρουσία του σε αθλητικό και πνευματικό επίπεδο μέσα στην ομάδα. Ο Μαροκινός έχει εμφανιστεί με μια απ’ τις πιο fit εκδοχές του απ’ τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και όπως πάντα αρκετά ορεξάτος για να εμπνεύσει τους νεότερους σε ηλικία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχοντας συγκεκριμένες επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, έχει φροντίσει να διατηρήσει στα ύψη το ηθικό του Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, δείχνοντας του πόσο πολύ τον υπολογίζει για τη συνέχεια της σεζόν. Η εκτίμηση είναι αμφίδρομη με τον 36χρονο φορ να δείχνει πως νιώθει ήδη άνετα ως μέρος του πρότζεκτ των Κορδόν και Μαρτίνεθ.

Η παρουσία του στα φιλικά με Σλοβάτσκο και Νόρτζελαντ ήταν ιδιαιτέρως πειστική και δεν αφορά μόνο τα τρία γκολ που πέτυχε, αλλά τη συνολικότερη εικόνα ενός παίκτη με δίψα και διάθεση. Σκεφτείτε πως ο Ελ Αραμπί ανταγωνίζεται τον εαυτό του αυτή τη στιγμή και καταφέρνει να τον κερδίζει. Είναι ολομόναχος στην κορυφή του δόρατος, ωστόσο “σκυλιάζει” για να δώσει βοήθειες μέσα στο… κατακαλόκαιρο και να δώσει αμυντικές βοήθειες, ακόμα και στην απέναντι περιοχή. Το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Νόρτζελαντ είναι χαρακτηριστικό της ποιότητας του Μαροκινού. Συνεργάστηκε με τον Μασούρα, του έδωσε ευκαιρία για γκολ, “μυρίστηκε αίμα”, πήρε θέση στην περιοχή και με μια απλή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Τόσο απλό για εκείνον, τόσο περίπλοκο για άλλους. Όσο άβολο είναι για τον Μαρτίνεθ να έχει έναν διαθέσιμο επιθετικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τόσο παράλληλα βολικό είναι να έχει σ’ αυτή την κατάσταση τον Ελ Αραμπί. Είχε καιρό να νιώσει νο1 ο Μαροκινός, αλλά δε στριμώχνεται σ’ αυτό το σενάριο, καθώς ξέρει πολύ καλά το σώμα του και το εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού κινείται άμεσα για απόκτηση φορ, ωστόσο ο Ελ Αραμπί είναι σχεδόν σίγουρο πως θα οδηγήσει τους Πειραιώτες στην καλοκαιρινή περιπέτεια των φιλικών και των προκριματικών του Europa League. Το ελιξήριο νεότητας του Ελ Αραμπί δεν έχει να κάνει με κάποια θαυματουργή πατέντα, αλλά με την απόφαση του να δουλέψει ξανά σωματικά και πνευματικά με τον… Γιουσέφ και να γυαλίσει τις “καπνισμένες κάνες” του. Για την σεζόν που έρχεται έχει συγκεκριμένους στόχους που αφορούν την ιστορία του Ολυμπιακού και θέλει μανιωδώς να τους πετύχει, καθώς οι αριθμοί και η θέση του στο πάνθεον των “ερυθρόλευκων” σκόρερ τον ενδιαφέρουν αρκετά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.