Ολυμπιακός: Να ανέβει ακόμα ένα σκαλί (video)

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τη Νόρντζελαντ ανεβάζοντας τις απαιτήσεις στα φιλικά προετοιμασίας.

Έφτασε η ώρα για το δεύτερο φιλικο προετοιμασίας του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Αντίπαλος θα ειναι η Νόρντζελαντ απ’ τη Δανία, η οποία στις 24 Ιουλίου ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και ο βαθμός ετοιμότητας της είναι ιδιαιτέρως υψηλός. Να υπογραμμισουμε πως πρόκειται για την ομάδα η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του περσινού πρωταλήματος, αλλά έχασε τον τίτλο απ’ την Κοπεγχάγη στα πλέι οφ. Οι “ερυθρολευκοι” επέλεξαν να συναντήσουν επί τούτου ομάδες οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, με σκοπό να ανεβάσουν το ιδκό τους επίπεδο, μέσω της ανταγωνιστικότητας. Αντίστοιχη περίπτωση ήταν και η Σλοβάτσκο, την οποία ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ιμπόρα και Κίνι, δίνοντας τους περισσότερο χρόνο προσαρμογής, καθώς μετρούν μόλις δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σ’ ένα αρχικό σχήμα με Πασχαλάκη κάτω απ τα δοκάρια, Ρέαμπτσιουκ και Ροντινέι στα άκρα της άμυνας, Μπα και Ρέτσος στο κέντρο αυτής. Ο Χουάνγκ θα σταθεί δίπλα στον Μπουχαλάκη, ενώ μεσοεπιθετικά θα δράσουν οι Μασούρας, Φορτούνης και Μπιέλ. Στην κορυφή θα βρεθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Την αναμέτρηση θα μπορέσετε να παρακολυθήσετε ζωντανά μέσω audio streaming απ’ τον λογαριασμό του novasports.gr στο youtube.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.