ΑΕΚ: Επίσημη πρόταση σε πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού! (video)

Η πορτογαλική Α Bola κάνει λόγο για συγκεκριμένη προσφορά της ΑΕΚ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Η ΑΕΚ κινείται με ιδιαιτέρως γοργούς ρυθμούς στο μεταγραφικό σκέλος, με τον Ματίας Αλμέιδα να επιθυμεί να ολοκληρώσει άμεσα τις εκκρεμότητες του ρόστερ. Σύμφωνα με την πορτογαλική “A Bola” οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο που ήθελε στην Πορτογαλία και συμμετείχε μόλις σε 14 ματς.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Σε 13 ματς της Σπόρτινγκ συμμετείχε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Οι Πορτογάλοι τον έχουν εντάξει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών και η πρόταση της ΑΕΚ δεν περνάει απαρατήρητη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η προσφορά της ΑΕΚ αγγίζει τα 2,5 εκ. ευρώ για ένα υψηλό ποσοστό κυριότητας του παίκτη, ενώ υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο που αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ για υψηλότερο ποσοστό του Αλεξανδρόπουλου.

Ο Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα της Σπόρτινγκ
Αναμένεται η αντίδραση της Σπόρτινγκ στην προσφορά της ΑΕΚ.

Η Σπόρτινγκ δεν μπορούσε να βάλει στο τραπέζει των διαπραγματεύσεων τον Αλεξανδρόπουλο τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες σε μια σεζόν. Τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά τώρα, ενώ και ο 21ετών μέσος ίσως πειστεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, καθώς υπάρχει η προοπτική της συμμετοχής στο UEFA Champions League -έστω και μέσω του μονοπατιού των προκριματικών-, αλλά και ένα υγιές πλάνο που μπορεί να τον αξιοποιήσει με επιτυχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.