ΠΑΟΚ: Φουλάρει ο Λύρατζης

Ο Λευτέρης Λύρατζης ανεβάζει ρυθμό στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ώστε να ενταχθεί και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας - Σάστρε, Σοάρες και Αουγκούστο εξακολουθούν να προπονούνται ατομικά

Ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός κανονικού ρυθμού προπονήσεων τις προηγούμενες ημέρες, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, λόγω ενοχλήσεων. Ο αμυντικός του “Δικέφαλου” κάνει έντονη προσπάθεια να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να ενταχθεί και πάλι στο γκρουπ των υπολοίπων. Την Πέμπτη (13/7) έδειξε ότι είναι στο δρόμο της επιστροφής. Οι άλλοι τρεις τραυματίες, Ζόαν Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο επίσης συνέχισαν να γυμνάζονται ατομικά, αλλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με την προπόνηση την Πέμπτη στο Τέχελεν:

“Η επόμενη μέρα του φιλικού κόντρα στη Γκενκ, βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στο προπονητικό κέντρο στο Τέχελεν. Η προπόνηση διεξήχθη σε δύο γκρουπ.

Οι παίκτες που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Βέλγους, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν αρχικά στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Ζόαν Σάστρε έτρεξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και οι Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν δουλειά στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (14.07) θα διεξαχθεί διπλή προπόνηση στην Ολλανδία στις 11:30 και 19:00 ώρα Ελλάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.