Κορδόν: “Πρέπει όλοι στον Ολυμπιακό να κοιτάζουμε στην ίδια κατεύθυνση” (video)

Αποστολή novasports.gr: Μιλς, Αυστρία
Δείτε ένα μικρό απόσπασμα απ' τη συνέντευξη του Αντόνιο Κορδόν η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή (14/07) απ' το novasports.gr.

O Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται στην Αυστρία, όπου συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς έχει το γενικό πρόσταγμα, ενώ παράλληλα τρέχει τον μεταγραγικό μηχανισμό των Πειραιωτών. Μετά τις αφίξεις Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, ο Ισπανός μάνατζερ έχει το βλέμμα του σε άλλες περιπτώσεις που αφορούν τις αγωνιστικές ανάγκες των “ερυθρόλευκων”. Ο Κορδόν μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου, οι οποίοι καλύπτουν την προετοιμασία του Ολυμπιακού και την Παρασκευή (14/07) θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο novasports.gr!

Ένα μικρό δείγμα: “​Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να χτίσουμε μία ομάδα, που θα είναι από ποδοσφαιριστές που θα είναι στον ίδιο δρόμο. Να κοιτάμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Μπορεί μετά να έρθουν καλοί ή κακοί παίκτες, αλλά θα πρέπει να συναντήσουν μία ομάδα. Να είμαστε μία οικογένεια“.

Το novasports.gr και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος βρίσκονται στο Μιλς της Αυστρίας και θα σας παρέχουν ενημέρωση για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και κάλυψη των φιλικών αναμετρήσεων των Πειραιωτών στο Τιρόλο. Μείνετε συντονισμένοι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.